A paranormal activity tényleg valódi?!
Nekem is hihető volt. Ráadásul szinte minden paranormális dologban hiszek. (szellemek, démonok, angyalok, Lochnessi szörny, Jeti :D ) Szóval én hiszek abban,hogy valódi. Én is paráztam régen az ilyesmi dolgoktól, mára rájöttem,hogy lehet kezelni. Ezt ki kell magadban tapasztalni. Úgy tudom,hogy a negatív lények(pl szellem) attól erősödik,hogy ha te is negatív vagy.Ebbe a félelem is bele tartozik. Szóval én ha úgy érzem, van valami a szobámban, vagy elküldöm a fenébe, és közlöm vele, hogy nem félek tőle, vagy pozitív dolgokat mondok (szeretlek,stb..) És beválik. (Mielőtt hülyének néztek, leírok egy sztorit, hogy lássátok, nem haluzok. Egyedül voltam otthon, és a szobámban pakoltam..és lekapcsolódott a villany..még a kapcsoló is kattant, nem áramszünet volt,és nem is égett ki az égő..Visszakapcsoltam, de nagyon be voltam sz.va. Aztán a kutyám elkezdte bámulni az üres sarkot, felállt a szőr a hátán, morgott, aztán visítva kiszaladt. Semmi nem volt ott. Olyan is volt,hogy feküdtem az ágyban, aludni készültem..hallottam valamit(lépteket), aztán egyszer csak valami megcsípte a nyakamat(nem rovar, mert ez más volt mintha kézzel csinálták volna.) Akkor is egyedül voltam, nem lehetett senki más. De sok ilyen történik velem, szóval megedződtem már, nem félek. Rájöttem,hogy komolyabban nem tudnak ártani. Persze olyannal nem akarok találkozni, mint ami a filmben volt..
21/L
Nehogy elhiggyétek mááá! Megrendezett hülyeség az egész! Van fogalmatok arról mennyi zsét kaptak ezért a szereplők, na meg aki ezt rendezte???
Na nehogy máár...ennyi erővel akkor az Interjú a vámpírral is igaz történet!!!!
Én is bekébzeltem magamnak, hogy valódi és egész este nemtudtam aludni.x'D
Am. Nézzétek meg a Paranormal Entity-t. A Paranormal Activity koppintása, de abban elvileg megerőszakolja a démon a csajt.o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!