Tulajdonképpen miről szól a Paranormal Activity című film?
Mákod van, én pont ma néztem meg, ezért friss az "élmény"!
Egy együttlakó szerelmes párról szól, a csajt "üldözi" egy démon, ezen még a szelleműző se tud segíteni.
Végig a pár házában játszódik a film.
"Ijesztgeti őket", aztán a végén lesz egy csattanó.
Aki kicsit is hisz a szellemekben azoknak érdekes lehet, ez a kézikamerával felvett(jó minőség), nem túl eseménydús film.
arról, hogy egy csaj körül furcsa dolgok történnek(üres a ház, és egy puffanás után csak a mozgó csillárt látod)
és ezt veszi fel a csajnak a barátja, férje
nemtudom... én végigröhögtem az egészet
Elég unalmas film..Ahogy az első író írta.Egy párról szól ahol a lányt mindig kísérti egy gonosz szellem,,és az idegesítő pasasa felveszi videóra az egészet,és közben állandóan provokálja a szellemet..(már vártam,hogy kinyírja valaki) A végén a lány öli meg a barátját,mert a szellem így akarja(de te semmit nem látsz ebből,csak a hangokból tudod,és a lányt a rendőrök lövik le..Unalmas,és idegesítő film,ráadásul zavaró,hogy az egész kamera állásból játszódik le..
Nem veszítettél semmit,hogy nem láttad..
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint sokan csak belelovalják magukat a félelembe.
Meg fogom nézni, mert kíváncsi vagyok rá, de köszönöm a véleményeket is. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!