Szerintetek van miért féljek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég sokat beszéltem egy csajjal. Ma is ráírtam és fura volt. Egyszer csak elmondta, hogy a csajjal beszélek, hanem a barátja. Mentségemre szóljon hogy nem tudtam róla hogy van barátja és nem is volt kiírva. Mivel azt hittem csak szivatnak elkértem az FB linkjét és kiderült hogy kb 30-40 km-re lakik tőlem . A lényeg hogy a csávó elkezdett fenyegetőzni, hogy megtapos stb. Szerintetek van oka félnem, vagy mit tegyek?
Köszönöm!
2014. febr. 12. 22:23
1/2 anonim válasza:
Dehogyis van okod félni. Monitoron át mindenki kemény. Tudod hány ilyet kaptam már fb-n, gyk-n, meg youtube-n? Ha kilenc életem lenne mint egy macskának, akkor is alulról szagolnám az ibolyát, ha ezek az emberek komolyan gondolnák, amit írnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :)
2014. febr. 12. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!