Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne féljek?

Mit tegyek hogy ne féljek?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy itt vagyok egy full roma faluban ,egy lepukant viskóban, melletem a drága számítógép és tök bevagyok szarva mert nincs semmilyen fegyverem vagy valaki aki megvédene.. ..és aszem most lopják a kinti kerti kútból a vizet meg a meggyet a kigyúrt cigányok .Mit tegyek ??! 18/L
2013. júl. 9. 03:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ez rohadtúl nem vicc, valaki segítsen!!
2013. júl. 9. 03:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem kell azoknak segíteni, viszik anélkül is.
2013. júl. 9. 04:41
 3/12 A kérdező kommentje:
De bunkó vagy! Nem nekik hanem nekem kell a segítség ...
2013. júl. 9. 04:43
 4/12 anonim ***** válasza:
vegyél machétát bátyám vett és ha éjszaka jön a betörő vagy bármikor az már nemél
2013. júl. 9. 06:51
 5/12 anonim ***** válasza:
sok megoldás van.... vegyél riasztó pisztolyt(meg machetét) és ha bejönnek vagy kint vannak az udvaron lőjj rájuk és ordítsd hogy: Takarodjatok innen vagy véget vetek a szánalmas életeteknk és ha ez se használ és bejönnek a machetával vágd le őket
2013. júl. 9. 07:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Elfelejtitek hogy lány vagyok cincogó hanggal...de a riasztó pistoly nem rosz ötlet
2013. júl. 9. 07:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Mégjobb!!Bizonyára ezek a cigányok mindent tudnak pl azt is hogy egyedül vagy, lány a legjobb ha letöltesz a netről egy ilyen férfi kiáltást ás valamivel jó hangosan lejátszod nekik
2013. júl. 9. 07:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Machétát nehogy vegyél! Vágó és szúrófegyvereket csak akkor szabad használni, ha értesz is hozzá. Amatőrök kezéből könnyen kiszedik és saját fegyverükkel végeznek velük.

Pisztolyt és gázsprét vegyél. Előbbiből valami jó hangosat utóbbiból meg minél erősebbet (lehet illegális is). Lőszert is vegyél bőven, tudjál gyakorolni vele.

2013. júl. 9. 09:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ám olyan gazdag...,de mi a véleményetek a saját házigyártású gyilkos sprémről? Nem áll másból mint egy vizipisztolyba töltött foghagymás chilipaprika borsos léből.
2013. júl. 9. 09:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Hülyeség, csak kicsit fogja zavarni utána dühös lesz és meg is erőszakol, vegyél pisztolyt vagy nem tudom mennyire vagy jártas a tudományokban de csinálhatsz csőbombát is(lehetőleg olyat ami inkább hangos és nagyot robban mint veszélyes)
2013. júl. 9. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!