Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap lesz az utolsó napom a...

Sexylady kérdése:

Holnap lesz az utolsó napom a suliban. Mit tegyek, és hogyan?

Figyelt kérdés
Átmegyek másik suliba, de erről senki sem tud, csak az osztályfőnök. Hogyan mondjam el a többi tanárnak? És az osztálynak? Viszonylag jól megvoltunk az osztállyal. Egész osztály elé kiálljak, vagy nagyjából kisebb csoportokban, egyenként? És mit mondjak, miért nem mondtam eddig nekik? Amúgy tanulmányi "eredményeim" miatt kell átmennem picit gyengébb suliba, ahol nincs az az adott tantárgy, ami nem ment. 16/L
2009. dec. 8. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha jóba voltál az osztállyal akkor állj ki az osztály elé szerintem. Az úgy korrekt. :) Mondd, hogy nem miattuk mész át. A tanárokat szerintem nem kell nyaggatni megtudják maguktól is. :D
2009. dec. 8. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ez nagyon jó. 16 éves voltam, mikor én is év közben másik iskolába mentem, költözés miatt.

Annak ellenére hogy lány voltam, nem egy matyóhimzés. Az osztálytársaimmal megsirattuk egymást még 1-2 tanár is megkönnyezett.

De alig vártam az angolórát, hogy azzal a tanárral legyen óránk, akit nagyon utáltam s viszont.

Az utolsó npon kiidegeltem:-DD

2009. dec. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!