Vírusos a gépem és a vírust nem tudom eltávolítani?
Van vírus irtóm meg minden de ha meg probálom eltávolítani akkor egy fekete ablak össze vissza ugrál nagyon rossz és félek hogy majd megint előjön és a szüleim meglátják azt irja hogy a gépemhez hozzá férhetnek és eléggé félek így történt:letöltöttem egy programot kiírta hogy vírusos mindenki mondta hogy nem ezért mindent ami észleli hogy vírus kikapcsoltam aztán nem indult el ezért vissza kapcsoltam őket vírust észleltek ezér törölni probáltam de össze vissza ugrál akkor egy fekete ablak lécci segitsetek!
Még több információ a vírusról:Riasztási szint:súlyos
név:Backdoor:Win32/Fynloski.a
Kategória:Hátsó kapu
Ajánlott művelet:Azonnal távolítsa el ezt a szoftvert
Elemek:file:C:/Users/Felhasználó/Downloads/Updater v6.rar.
Most veszem észre van egy ugyanilyen csak más a neve...help.
azonnal kapcsoldki a gépet, és vidd el egy szám tech szaküzletbe, vagy hívj hozzá egy szám.technikust!
(ha nem akarod, hogy az összes alkalmazás használhatatlanná váljon, ill. nem akarsz végleges adatvesztést!)
ha a Malwarebites' Antimalware alkalmazás telepítve van, BONTSD az Internet kapcsolatot, majd CSÖKKENTETT módban indítva a Windowst, Futtass le vele egy TELJES rendszervizsgálatot! amit talál töröld!
mennyi ideig tart?
az függ a merevlemezen lévő adatmennyiség nagyságától, és a PC hardverkiépítésétől sebességétől!
pl. 300 GB mennyiségű adat átvizsgálásához kb. 1 óra szükségeltetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!