Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha közvetlen közelről fejbe...

Ha közvetlen közelről fejbe lőnek, hallom a durranást? (Élessel, és valószínűleg halálosan. )

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel a lövedék sebessége nagyobb, mint a hang sebessége, ezért már a golyó a fejedben lesz, mire a füledig elérnek a durranás hanghullámai. Szóval szerintem nem hallanád.
2009. dec. 8. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen én is erre jutottam, de mivel olyan gyorsan csapódik be a golyó(és a torkolat a fejednek szegeződik, szvsz a távolság csak a cső hosszától függ. Az agy pedig lehet hogy még érzékeli a becsapódás utáni másodperceket, de reagálni már nem tud. Ez tényleg csak is attól függ, hogy az agy milyen gyorsan kapcsol le, amint becsapódik a golyó. Köszönöm a választ:)
2009. dec. 8. 10:35
 3/8 Pityupocse ***** válasza:
Mikor meghalsz a hallasodat veszited el utoljara, ugyhogy van eselyed, hogy meg halld a durranast! De ezt ki kell probalni, hogy be lehessen bizonyitani :)
2009. dec. 8. 18:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Önként jelentkező?:)
2009. dec. 9. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Ongyilkos akarsz lenni?
2009. dec. 15. 05:59
 6/8 anonim ***** válasza:

tudom mire megy ki a kérdés.

megnyugodhatsz, nem okoz maradandó halláskárosodást!

2009. dec. 15. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Apám!Ez egy bazi hülye kérdés volt!:)Nem hallasz te már akkor semmit!Sőt!Nem is látsz!:)
2009. dec. 16. 00:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagy az Isten állatkertje.....

Fizikai mivoltából érdekel a kérdés, ami egyébként egy fogadás részét képezi.. Kérdéses ki nyeri meg:))..

2009. dec. 16. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!