Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok jó puskázási módszereket?

Tudtok jó puskázási módszereket?

Figyelt kérdés
linkek is jól önnek. és azért ide írtam mert ezt elég sokan nézitek :)

2014. febr. 5. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. febr. 5. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer a táblára írtam fel mindent.

Néha pont azt veszik észre az emberek legkevésbé,ami a szemük előtt van.

2014. febr. 5. 22:21
 3/8 anonim válasza:
Imádom az MG42-est a világ legjobb fegyvere:)
2014. febr. 5. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
viccesek vagutonk -.- de én a suliba gondoltam dolgozathoz :)
2014. febr. 5. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az a nagy puskázó, de egyszer középiskolában úgy puskáztam, hogy a szöveggyűjtemény helyett a tankönyvet nyitottam ki a padon. /Amúgy véletlen, de ha már így adódott.../
2014. febr. 6. 03:03
 6/8 anonim válasza:

Ha lehet elölhagyni üdítőt akkor cetlire felírod a puskát, becsúsztatod az üveg matricája mögé és amikor iszol akkor nézed.

A másik meg hogyha hátul ülsz padtársaddal felragasztjátok a puskát a cipőtök talpára és lenézitek.

2014. febr. 19. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Van nekem egy, mindig beválik ;)

De előkészületeket igényel! Először is otthon nyisd ki a könyveidet, füzeteidet, szépen sorjában. Keresgéld meg az oldalakat, amiből dolgozatot írsz. Kezdd el olvasni az elején, alaposan és folyamatosan értelmezve az adott szöveget. Ha a végére értél kezdd elölről, közben a füzetet és a könyvet hasonlítsd össze, fésüld egymásba. Tedd ezt addig-addig, míg végül sikerül a füzet és a könyv nélkül. Ezzel a módszerrel nagyon könnyű puskázni, hiszen nem papírfecnikbe, padra, füzetbe írogálod a "segédeszközt", hanem egyenest bele az agyadba, így a tanár nem veszi észre!!! Én még sosem buktam le, ajánlom ezt a módszert ;)

Ja nem.. ez a tanulás :/

2014. júl. 14. 00:29
 8/8 anonim válasza:
tanulj...
2014. júl. 14. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!