Tudtok jó puskázási módszereket?
Én egyszer a táblára írtam fel mindent.
Néha pont azt veszik észre az emberek legkevésbé,ami a szemük előtt van.
Ha lehet elölhagyni üdítőt akkor cetlire felírod a puskát, becsúsztatod az üveg matricája mögé és amikor iszol akkor nézed.
A másik meg hogyha hátul ülsz padtársaddal felragasztjátok a puskát a cipőtök talpára és lenézitek.
Van nekem egy, mindig beválik ;)
De előkészületeket igényel! Először is otthon nyisd ki a könyveidet, füzeteidet, szépen sorjában. Keresgéld meg az oldalakat, amiből dolgozatot írsz. Kezdd el olvasni az elején, alaposan és folyamatosan értelmezve az adott szöveget. Ha a végére értél kezdd elölről, közben a füzetet és a könyvet hasonlítsd össze, fésüld egymásba. Tedd ezt addig-addig, míg végül sikerül a füzet és a könyv nélkül. Ezzel a módszerrel nagyon könnyű puskázni, hiszen nem papírfecnikbe, padra, füzetbe írogálod a "segédeszközt", hanem egyenest bele az agyadba, így a tanár nem veszi észre!!! Én még sosem buktam le, ajánlom ezt a módszert ;)
Ja nem.. ez a tanulás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!