Nando's, Starbucks, Costa Coffe?
Sziasztok!
Jelenleg au pair vagyok Londonban.Április-május környékén tervezem itt hagyni a családot,és utána a fent említett helyek valamelyikén (vagy hasonló helyen) szeretnék dolgozni.
Kérdésem a következő:
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy online vagy inkább személyesen éri meg jobban / kell jelentkezni? Hallottam már olyat aki az online-ra esküszik,de van aki a személyes CV bevitelre.Már tényleg nem tudom.
Valaki hozzáértővel szeretnék beszélni! :)
Hozzátenném,hogy amerikai családnál vagyok,de ettől eltekintve nem vagyok perfekt angolból(bár szerintük középszinten vagyok,mert csak olyat "alkalmaztak").Szóval(akkor mondjuk középszintűnek) ez a szint elegendő?
Igazából minden információ hazsnos lenne számomra.
Elre is köszönöm a segítő hozászólóknak!
Szia.
Ahol dolgozok kórházban a Costát franchise van csinálja a kórházat kiszolgáló cég. Hirdetik online is az állásokat, de jobb személyesen érdeklődni és CV-t leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!