Melyik kávézó árai a legkedvezőbbek? Starbucks, Coffee Heaven, Costa Coffee, Coffeeshop Company? Főleg a fogd és vidd kávék érdekelnének!
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 11:28
1/6 anonim válasza:
Szia! Starbucksról tudok neked nyilatkozni. Van kicsi, közepes, és nagy kávé, én nagyot ittam a múltkor, ami egy cappuccino volt 1100 ftot fizettem érte, úgy h vanilia szirupot is kaptam bele. Nagyon finom, és ahhoz képes h csak egy cappucino volt, elég erős, ráírják a pohárra a neved stb, szóval én szeretem, csak drága. Többiről sajnos nem tudok semmit :(
2/6 anonim válasza:
Ha olcsóbbat akarsz amúgy akk ott vannak a mcdonaldsos kávék, ott csak forrócsokit ittam még, vmi kétszázvmennyi forint volt, az is "fogd és vidd" :)
3/6 anonim válasza:
Durva, hogy 1100 forint, mármint a keresetekhez képest irtó sokan tűnik. Persze, nem fogják 230 forintért adni azt a cappuccinot a magyaroknak, amit Londonban 2.30 fontért, de akkor erről is elmondható, hogy itthon ez is drágább, mint kint, mert akárhogy számolunk, 2.30 font kevesebb, mint 1100 forint, hanem 805.
4/6 anonim válasza:
Angliában a bruttó minimál órabér - igen sokan ennyit keresnek - 6.08 font, a tall cappuccino pedig 2.20 font, tehát még a netó minimál órabért nézve is több mint kettő ilyen ital vesz az ember. Itthon 1100 forint ugyanaz az cappuccino. A nettó minimál órabérből csak a papírpoharat kapja az ember.
5/6 anonim válasza:
Baromi drága a starbucks. Főleg h a nagy cappucinora asszem vmi 800 ft volt kiírva, kértem bele vanillia szirupot, az összeg egyből felment 1200 ft-ra. A szirupot mellesleg nem is éreztem benne.
6/6 tmeaaa válasza:
Árban majdnemhogy ugyan ott vannak ezek a helyek, attól függ, mit választasz.Nekem inkább két hely minőségéről lenne véleményem. A Starbucksbanm csak vizezett Sz*rokat lehet kapni, semmi íze nincs, tipikus amerikai kávé, sokan a nagy hűhó miatt vannak oda érte. A Costában minőségi kávékból készítik az italokat 6 féle kávészem keverékéből, harmónikus ízvilága van a kávéknak, érezni az igazi kávé ízt! Csillagos 5-ös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!