Dióhéjban leírnám milyen is vagyok. Vélemény?! 17/l
Figyelt kérdés
Hát...haladjunk fentről lefele. Hatalmas félhosszú természetes göndör, barna hajam van. ( [link] formájára meg minden így néz ki. Viszonylag nagyobb mellem van, de inkább átlag méret. Amúgy átlagos testalkatú vagyok, 167cm és 53 kg. Belső tulajdonságaimat tekintve hihetetlen nagyszájú, és temperamentumos vagyok, sajnos sokszor keveredem balhékba, mert nem tudom befogni a szám. Amúgy zene terén a két nagy szerelmem a komolyzene, és az old school rap. És az életem nagy részét az tölti ki, hogy kinél többet járjak edzésre (box), és, hogy bekerüljek az általam választott egyetemi szakra.2014. febr. 1. 19:35
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom,egy fotó több mindent elárulna..a sport az jó dolog,meg hogy tovább szeretnél tanulni..mondjuk a box nem éppen nőies hobbi:) Viszont én jobban kedvelem a csendesebb lányokat:D a zene meg mindenkinek szíve joga,hogy mit hallgat:)
2/2 anonim válasza:
Átlagos normális csajnak nézel ki így elsőre. Mondjuk a séród személy szerint nekem egy buliparókához hasonlít, de ez csak az én véleményem. Az jó hogy sportolsz legalább megtudod védeni magad. Ha meg tudod hogy nagy az arcod akkor vegyél vissza egy kicsit. Zenével nincs gond mindenki azt hallgat amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!