Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A "Slenderman" létezik,...

A "Slenderman" létezik, igazi? És mi a története?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon érdekelt, de rendes választ eddig nem kaptam. Kérlek, segítsetek.:)

#Slenderman.
2014. jan. 31. 00:06
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én még plusszban annyit írok, hogy tisem irtatok rosszat 3 slenderman van: a horrorgilkos, a magyar és az amerikai ember frász
2014. febr. 19. 17:09
 12/19 jeff the killer válasza:
ne hidgy ezeknek a marháknak slenderman valóban létezik több gyerek és felnőtt tűnt el nyom nélkül és mi előtt eltűntek az erdőbe mentek. pár héttel később megtalálták a holttestüket és a belső szerveiket beletették kis zacskókba mások megnyúztak.
2014. febr. 28. 18:17
 13/19 anonim válasza:
100%

Szia,

A slenderman létezik!

és ha a történet kell akkor

nézd meg youtube-on!!!

2014. szept. 14. 08:50
 14/19 anonim válasza:

Ez egy k****zott nagy csávo aki gyerekeket rabol/ba**** meg xd.

Próbald ki az originált játékot steamon 9,99 (EURÓ)

2014. szept. 22. 18:52
 15/19 ÁbSz válasza:
Hát...Szerintem ez az egész Slenderman sztori egy nagy kamu!Habár a barátom hiszik is benne meg nem is,engem nem érdekel.EZ EGY NAGY KAMU!!!!!!!!!!!
2015. ápr. 3. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Nemlétezik!! De a chupakabra és a yeti létezik
2015. okt. 9. 15:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Slendi létezik. Az osztálytáram.
2016. júl. 3. 13:37
 18/19 fullmetalpanikkilari válasza:

Én meg egy megint teljesen más véleménnyel szolgálhatok.

Nem tudom, hogy ez-e az igazság, de ez tűnik a legvalószínűbbnek, főleg, hogy erős tények támasztják alá.

A karaktert Victor Surge (eredeti nevén Eric Knudsen) találta ki 2009-ben. A Something Awful nevezetű oldal versenyt hirdetett szörnycsinálás kategóriában. Olyan photoshoppal készített műveket vártak, amelyeken egy különleges lény látható, és lehetőleg valami rémisztő sztorival bír.

A nevét a nyúlékonysága miatt kapta. Készítettek hozzá hamisított képeket, hisz ez egy verseny volt.

Utána nagyon sok hiedelem, játék készült belőle, na meg minden gyilkosságot rá akartak kenni.

Mindenesetre készítője azt írta, hogy slenderman egy olyan lény, ki csak meg meg jelenik áldozata kötül, míg végül meg nem őlül. Slenderman egy nem igazán erős lény. Tehát sokkal inkább tud az áldozatának asaját képzelgése ártani mint slenderman. Perzse senki nem tiltja meg h bárki higgyen benne, de ez csak egy kitaláció, ami egy versenyre készített csodálatos munka.

2016. aug. 13. 21:00
 19/19 anonim válasza:

Slenderman létezik!

Starity.hu2 12 éves lány akart gyilkolni Slenderman miatt. Nézzétek meg.

2016. aug. 31. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!