Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor nézel meg egy embert?

Mikor nézel meg egy embert?

Figyelt kérdés

Úgy értem, pl mész metrón/villamoson/utcán vagy akárhol és jön egy ember, akit megnézel.... miért nézed meg? Annyira szép/csúnya/vagy más mint az átlag? O.o

Engem tökre érdekel, miért néznek engem, sztem csúnya vagyok, lehet azért. XDXD De mondjuk nem is öltözöm úgy mint a többi átlag... -.-'

Kíváncsi vagyok Rátok, ti mikor nézitek meg az embereket. :D

2009. dec. 5. 17:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vagy talán azért mert tele van a busz és nem nagyon lehet másfelé nézni??
2009. dec. 5. 17:37
 2/13 A kérdező kommentje:
azértkell vkit kidülledt szemekkel bámulni? O.o XD
2009. dec. 5. 17:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Mindent megnézek, ami feltűnő. Ha szép,ha csúnya, ha idiótán öltözik, vagy rib*nc,stb..Szerintem mindenki így van ezzel. Persze nem bámulok meg senkit, mert nem illik. Csak szolidan.

21/L

2009. dec. 5. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Húú ne is mond, ettől én is kivagyok :D Néha engem is úgy megtudnak bámulni, hogy olyankor gyorsan lecsekkolom magam valami tükröződő felületben, hogy vajon mit lehet az arcomon ami ennyire bámulni való :D de szerencsére eddig még nem vettem észre magamon semmi extrát. Amúgy én ha valaki nagyon szép vagy tetszik rajta valami, esetleg vicces, akkor szoktam nézni, vagy mondjuk van olyan is, hogy csak szimplán elbambulok és észre sem veszem, hogy bámulok valakit :D
2009. dec. 5. 17:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Véletlenszerűen. Honnan tudnám megállapítani valakiről hogy szép, csúnya, más mint átlag... ha meg sem nézem???
2009. dec. 5. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Én minden egyes embert megnézek,metrón például.Azért,mert nincs jobb dolgom :P Ha valaki nagyon szép/csúnya,azon sokáig elidőzök.Vagy akármi más,pl tetszik a ruhája,vagy általam ismert könyv van a kezében,akkor megnézem,ki az,aki olvassa,ilyenek.Vagy pl ha vkin látom,h vmi baja van (fél lába hiányzik,Down-kóros,mittudomén),azt is jobban megnézem,h hogy viselkedik,stb.De amúgy mindenkit megnézek,még az átlagembereket is.
2009. dec. 5. 18:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Hali!

Engem is örökké nagyon feltűnően néznek.. :(

Sztem is azért mert csúnya vagyok :'(

2009. dec. 5. 18:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Az emberek általában arra, ami előttük van mindig felfigyelnek. Már csak azért is, nehogy nekimenjenek valaminek. Úgy is bámulhat, hogy közben fel sem fogja, mit néz. Nem kell ennek különösebb jelentőséget tulajdonítani!

Több energiába telne állandóan lesütni a szemét, vagy mindent kikerülni a tekintetével főleg a sötét ablakú metrón!

2009. dec. 5. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
A metrón az a gáz h magamat látom az ablakban,s úgy látom h az én fejem minden ember fejénél nagyobb =(
2009. dec. 5. 18:22
 10/13 anonim ***** válasza:

pl

ha tetszik egy lány ♥

2009. dec. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!