Hová dugjam el a piát hogy anya ne vegye észre?
Iskolatàska?Vagy oda is belenéz?
Esetleg pincébe valami mögé elrejtve.
Nem akarok prédikálni, de attól, hogy anyud nem látja, még érezni fogja rajtad, és hiába is állítanád az ellenkezőjét, egy tiszta orrot nem lehet becsapni. Azt nem tudom, hány éves vagy, meg hogy milyen nemű, de szerintem nincs olyan dolog, amit ne lehetne megbeszélni. Sajnos a zugivásnak megvannak a maga veszélyei a későbbiekre nézve (családi tapasztalat), ezért is lenne sokkal jobb "nyílt lapokkal játszani". És köztudott, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb... Így a mamád tudtával már nem is lenne olyan égetően fontos iszogatni.
(Egyébként nem vagyok antialkoholista, sőt a fehérbort kifejezettem imádom!)
Ha van hosszúszárú csizmád, amit (még) nem használsz, abba állítsd bele, és tedd leghátra a cipősszekrényben... egynek ötletnek hátha jó...
Ne legyen önvádlásod egy Martini miatt, persze ne szokj rá a piára.
Vegyél egy iratrendezőt, abba dugd el, rakjál elé katalógusokat. Vagy szennyestartó alja.
Már bocsi de engem frankón érdekelne hogy hány éves vagy :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!