Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hová dugjam el a piát hogy...

Hová dugjam el a piát hogy anya ne vegye észre?

Figyelt kérdés
vettem egy martinit hogy majd itthon megiszogatom de ennek nagyobb az üvege mint a múltkori vermutnak és nem fér bele oda ahová eddig rejtettem..hová dugjam hogy anya ne vegye észre? szekrények, ágyneműtartó kilőve mert sosem tudom mikor kutakodik ott. hová tudjam rejteni segítsetek
2009. dec. 4. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Iskolatàska?Vagy oda is belenéz?

Esetleg pincébe valami mögé elrejtve.

2009. dec. 4. 13:48
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi, hát néztem, szekrény mögé nem fér, a táska is necces..igazából szobán belül kéne de semmi alternatívám
2009. dec. 4. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam van hely:-)
2009. dec. 4. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
idd meg oszt jóvan
2009. dec. 4. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem akarok prédikálni, de attól, hogy anyud nem látja, még érezni fogja rajtad, és hiába is állítanád az ellenkezőjét, egy tiszta orrot nem lehet becsapni. Azt nem tudom, hány éves vagy, meg hogy milyen nemű, de szerintem nincs olyan dolog, amit ne lehetne megbeszélni. Sajnos a zugivásnak megvannak a maga veszélyei a későbbiekre nézve (családi tapasztalat), ezért is lenne sokkal jobb "nyílt lapokkal játszani". És köztudott, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb... Így a mamád tudtával már nem is lenne olyan égetően fontos iszogatni.

(Egyébként nem vagyok antialkoholista, sőt a fehérbort kifejezettem imádom!)

Ha van hosszúszárú csizmád, amit (még) nem használsz, abba állítsd bele, és tedd leghátra a cipősszekrényben... egynek ötletnek hátha jó...

2009. dec. 4. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Öntsd át valami műanyag flakonba,és úgy dugd el.Amúgy nem tudjuk,milyen helyek vannak a szobádban.Én tutira a lomosruhák közé raknám,de ki tudja,nálad van-e lomos szekrény,meg mik vannak nálad..
2009. dec. 4. 14:12
 7/10 A kérdező kommentje:
nem nincs ilyen csizmám srác vagyok. nem nyomnám magamra a zugivó jelzőt sem , eddig egyszer csináltam ilyet most másodjára hogy megvettem egy piát és esténként megiszogattam, sokkal jobb így mintha elmennék kocsmába vagy mindenféle idegen helyekre..de ez most nem lesz jó ha anya tud megtudja..nagyon alkoholellenes minden téren mert egyszer látott berúgva és persze meg is értem de azt mondom inkább ne tudjon erről a kicsiről sem jobb úgy...de nem tudom hová rejteni
2009. dec. 4. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne legyen önvádlásod egy Martini miatt, persze ne szokj rá a piára.

Vegyél egy iratrendezőt, abba dugd el, rakjál elé katalógusokat. Vagy szennyestartó alja.

2009. dec. 4. 14:30
 9/10 anonim válasza:

Már bocsi de engem frankón érdekelne hogy hány éves vagy :)

16L

2010. jan. 15. 05:07
 10/10 A kérdező kommentje:
bocsi, nem írom inkább mert túl idősnek tartanál ilyen viselkedéshez
2010. jan. 15. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!