Miért alszik ilyen sokat a lányom?
Figyelt kérdés
16éves lesz, de ha tehetné egész nap aludna. Lefekszik hajnal 1kor, felkel 6 órakor, elmegy iskolába.A tanárok is panaszkodnak rá, mert általában végig alszik akár egy órát is. Aztán hazajön 4 órakor, lefekszik aludni, majd felkel este 6-7kor és előröl kezdődik minden. Próbáltuk azt is, hogy hamarabb alszik el, de ugyan olyan minden.2014. jan. 22. 21:50
1/2 anonim válasza:
Talán azért mert kamasz! Kamasz koromban bármennyit tudtam volna aludni. Én is aludtam a suliban. Ahogy idősebb lesz majd kinövi. Most már van hogy felkelek reggel ha nem kell menni melózni akkor is és ha egész nap fekszek akkor is csak keveset tudok aludni.
2/2 anonim válasza:
Talán mert túl sokáig marad fent?? Figyel 17 vagyok és fiu 7-8 óra alvás szokott lenni de van amikor matekon a tételek közt én is bealszom. Nem alszik eleget. Nem 1 kor kell kikapcsolni a gépet. Ha már elhaladta azt a pontot ahol a legjobban lehet aludni már nem is fog jót szunyálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!