Ti szeretitek a blogokban a zenelejátszót?
Figyelt kérdés
Mert engem, speciál eléggé idegesítenek. Ha akarok valamit hallgatni azt meghallgatom, de ne mondja már meg más, hogy én mit halgassak. Nektek mi a véleményetek errről?2014. jan. 22. 19:38
3/6 titán1234 válasza:
érdeklőőőőőddőőő mi a helyzet :D
4/6 anonim válasza:
Ha magától indul akkor NEM
De ha ott van és ÉN indítom el ha AKAROM, akkor okés
5/6 anonim válasza:
Nem igazán.Nem nagyon érdekel, hogy a blog írójának mi a kedvenc dalválogatása. Ha pedig önmagától beindul, attól frászt tudok kapni :D
Ha mondjuk, összeválogat olyan dalokat, amit illenek a blog témájához, akkor mehet, de ha csak a kedvenc számait akarja bemutatni, akkor inkább ne.
6/6 anonim válasza:
osztom a többiek válaszát.
lehet ott zene, de akkor azt ÉN indítsam el, ne pedig be se töltődött az oldal, és felcsendül valami általam nem kedvelt szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!