Honnan lehet letölteni a New Moon-t?
Figyelt kérdés
magyar, angol felirattal és ha lehet ne kamerásan ! :D2009. dec. 3. 18:11
1/7 anonim válasza:
hmm.ez komoly?ha igen akkor írd be a keresőbe.Kiad vagy 100 ilyen kérdést.Most van egy friss a szórakozásnál.linkel.
2/7 anonim válasza:
Én tudok egy hivatalos letöltö oldalt...de ugy kell regizni hogy sms-t küldesz....szval...ha nem akarsz megbukni..akkor még vársz leglább 2 hetet...vagy 1 hónapot.... a hivatalos dvd meg majd csak márciusban jön ki...legalábbis ezt olvastam egy amcsi lapon.amugy tök hólyeség mert addigra már mindenki lefogja tölteni.de viszont van egy oldal ahol én mindennp megnézem (angolul persze) ha akarod kaphatsz linket.
3/7 A kérdező kommentje:
igen légyszi elküldöd ? :D
2009. dec. 3. 18:58
5/7 anonim válasza:
sajnos eddig ez a legjobb minöségü felvétel...ami ingyenes....amig nem lesz jobb addig jo ez is... :)
6/7 anonim válasza:
azért egy "köszönöm"-öt írhatnál....
7/7 A kérdező kommentje:
bocsi KÖSZÖNÖÖM !! csak nemvoltam itthon és csak most olvastamel a válaszod szal köszi !!
megpróbálom letölteni.!
2009. dec. 7. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!