Honnan lehet letölteni az New Moon és az Eclipse című film zenéit?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 11:38
1/4 anonim válasza:
Én nem szeretem, de azért segítek, mert nem vagyok egy nagy paraszt és elfogadom az ízlésed:)
Arra figyelj, hogy ne a nagy zöld download gombot nyomd meg, hanem alatta, hogy torrent letöltése
24/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/4 anonim válasza:
Természetesen az két külön link, szóval egyenként másold a böngésződbe.
3/4 anonim válasza:
Megköszönni azért nem ártott volna, ha már helyetted kikerestem...
De áhh, mégis paraszt leszek:
Mi a francot is vártam egy hülyegyerektől, aki ilyen sz.arokat nézXD
Amúgy meg is látszik: annyira nincs már agya a mai fiataloknak, hogy beírják a netbe, hogy:
New moon ost, vagy soundtrack torrent????
Ennyire nem vagytok képesek?
Mostmár elegem van abból, hogy az ember segít egy agyatlan hülyegyereknek és még csak meg sem köszöni, hogy kikeresem helyette ezt a kalap sz.rt:)
Ez már hiányzott:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ne haragudj, de most tudtam géphez jönni, és megnézni, hogy nem jött-e válasz a kérdésemre...
2010. aug. 23. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!