Ha észrevennék a 7-12. eslányok, hogy a tesi öltözőben kukkoljuk őket, mit szólnának szerintetek? És ti mit szólnátok, ha veletek történne meg?
A fiú zuhanyzójából fel lehet mászni és fent a az elválasztó fal nem a plafonig ér, így föntről leskelődünk... Bugyiban/Tangában és melltartóban látjuk őket, de van olyan hogy fürdik valaki és akkor az egész meztelen testére csont nélkül van rálátás és még fotózhatunk is.
14/F
Ha kiderülne, hogy engem kukkolsz, kegyetlenül elvernélek, és bizton állíthatom, hogy azok a lányok, akiket ismerek, ők is elagyabugyálnának titeket rendesen, szóval ha nem ilyen kis naiv, rendes, "lányos" lányokat, vagy esetleg plázap*csákat kukkoltok, akkor nem kevés félnivalótok van. Vagy, hogy máshogy fogalmazzam meg, az életben maradási esélyeitek 0-10% közé tehető. :DD
18/L
Olyan bu-zi hozzászólásokat írtak eddig.
Én kur-vára irigyellek titeket. Szerintem azzal h láttok egy-két esztétikus cicit még senkinek nem ártotok.
Telóra viszont veszélyes felvenni és a lányok apukái seggberaknak titeket, ha megtudják. (ne tegyétek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!