Ki a kedvencetek a Violettából? És miért?
elösször Leon fan voltam aztán rájöttem h sajnálom tomast ugyhogy át álltam az ő oldalára, tomletta forever
bocsi leonetta fanok
vitatkoznék a tomas jo fiu, dologgal
ezt az 1. üzenőnek irom
mert amikor german elakarja hurcolni vilut katarba, tomas az aki ordibálva, azt mondja h nem viszi sehova, hanem itt hagyja violettát
leon pedig azt mondja h ezzel nem mész semmire, mi csak meg szerettük volna kérni h ne vigye el violettát, gyere tomas menjünk
ebben az esetben inkább leon a hülye kis jófiu
bocsi a helyesirási hibákért, most nem törődtem velük
Nekem a Violetta a kedvenc szereplőm.
Azért,mert Violettának elragadó
személyisége van,gyönyörű hangja,
nagyon kedves és maga Violetta is
gyönyörű.
Leon-t választom.
Nekem Leon a kedvencem, mert nagyon helyes foleg a 2. es 3. evadban, emellett tenyleg szereti Violettat. Diego a masik kedvencem ami fura, mert o es Leon nagy rivalisok megis ot is helyesnek tartom es tetszik a karaktere is. En a Violettat nem szeretem annyira, persze o a foszereplo de nem tudom, nekem nem tetszik a folyamatos szenvedese. Szamomra nem is kerdes Tomas vagy Leon mert egyertelmuen Leon. Az egyik baratnom Francescat szereti, amit megertek, mert tenyleg szep, es tehetseges lany. A masik baratnom pedig Camit szereti, es tenyleg nagyon hasonlit ra, mint kinezetben, mint belsoleg. Mindig azt mondjak, hogy en Violettara hasonlitok, mert hiaba mondom, hogy utalom a szenvedeset sajnos en is ugyanilyen vagyok. Kulsore pedig megjobban mert mar amiota az eszemet tudom mindig szoknyat hordtam es hordok most is, persze neha nadragot is huzok, de inkabb a szoknya all hozzam kozelebb. Fiuk kozul pedig meg Federicot szeretem, mert o is elegge helyes, cuki srac. Tomast nem szerettem, a 2. evadtol mar nem is szerepel. Valamint en szeretem a majd 3. evadban szereplo Gery-t.
Leonetta 4ever !!!
Utolso valaszolo.
* Valamint en NEM szeretem a majd 3. evadban szereplo Gery-t
Nekem Ludmilla és Federico a kedvenceim.:)
Én szeretem Vilut is, csak néha már tényleg sok.:D Mivel már lement a 2.évad is kiegészíteném a listát Diegoval. Nekem a hármójuk közül Diego karakter jött be.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!