Ki a kedvencetek a Violettából? És miért?
Szeretem Violettát. Inkább León párti vagyok, és Leónnal fog összejönni, mert Violetta őt szereti. A Violetta egyben Tomással épp azt játszotta, mint a Violetta 2-ben Leónnal. Az 1-ben Tomást szerette, de Leónnal volt a 2-ben Leónt szerette de Diégóval volt.
Persze majd bonyolítja a dolgot Lara, aki ugye majd Leónnal fog járni, meg Ludmila és Federico kapcsolata is érdekesen fog alakulni.
Én, egyébként Angit, és Ramaiot, is bírom. No, meg ott van Jade, és Mathias... Rajtuk aztán lehet röhögni. Szerintem a Violettából, mindenki szerethető karakter.
Még Gregorió is. :DDDD
Meg, a homloka is.
Mért utálja mindenki Tomast?:(
nekem ő a kedvencem benne
na meg Vilu
nekem Leon olyan ellenszenves :D
Utolsó válaszoló: Tomás: BAHHHHH
Azért utálja mindenki, mert egyértelmű hogy Violetta Leónt szereti, és mindenki AZT a karaktert szereti. :)
Egyébként Tomás tisztára pipogya, és pancser. Mindig elmegy Ludmilával, és mindent elhisz. Vagyis elhitt, mert kimegy a sorzatból. Hál' Istennek.
Ui.: Tomás szerintem pancser, és neked nem Tomás, hanem Pablo Espinoza jön be. Nem a karakter, hanem a pasi. Nekem León karaktere jön, és nem a pasi. Abarátnőm már más tésztaaa
Szeretem a Vilut!! :) De a kedvencem az Angie, Leon, German, Ramallo és a Beto :D
Leonetta 4ever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!