Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki a kedvencetek a Violettából...

Ki a kedvencetek a Violettából? És miért?

Figyelt kérdés
Szeretitik Vilut? Ha igen miért? Ha nem miért nem? Tomas vagy Inkább Leon?

2014. jan. 21. 20:14
1 2 3 4
 11/32 *Csicsi* válasza:
54%
Én nagyon szeretem Pablo-t, mert nagyon jól játszik és kedves Angie-vel.De szeretem Cami-t és Francesca-t, mert jó barátnők.Viszont ha választani kéne Tomas és Leon között, nem biztos hogy egyszerű lenne: Tomas kedves, de nagyon bonyolult vele minden. Leon egy kicsi erőszakor, amikor Tomassal beszél, de ő mindig ott van, ha Vilunak szüksége van rá, tehát nem tudok dönteni! Egyszer Leon a kedvesebb, egyszer pedig Tomas
2014. febr. 8. 19:15
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Leon a kedvencem :)) de amúgy mindenkit szeretek benne.. de VIOLETTA ÉS LEON !! <3 Lenotta <3
2014. febr. 14. 16:02
 13/32 anonim ***** válasza:
Jade
2014. márc. 11. 15:55
 14/32 anonim válasza:
Jade és Braco
2014. márc. 20. 18:42
 15/32 anonim válasza:
100%

Szeretem Violettát. Inkább León párti vagyok, és Leónnal fog összejönni, mert Violetta őt szereti. A Violetta egyben Tomással épp azt játszotta, mint a Violetta 2-ben Leónnal. Az 1-ben Tomást szerette, de Leónnal volt a 2-ben Leónt szerette de Diégóval volt.

Persze majd bonyolítja a dolgot Lara, aki ugye majd Leónnal fog járni, meg Ludmila és Federico kapcsolata is érdekesen fog alakulni.

Én, egyébként Angit, és Ramaiot, is bírom. No, meg ott van Jade, és Mathias... Rajtuk aztán lehet röhögni. Szerintem a Violettából, mindenki szerethető karakter.

Még Gregorió is. :DDDD

Meg, a homloka is.

2014. máj. 18. 19:10
 16/32 anonim válasza:
30%

Mért utálja mindenki Tomast?:(

nekem ő a kedvencem benne

na meg Vilu

nekem Leon olyan ellenszenves :D

2014. jún. 4. 20:43
 17/32 anonim válasza:
100%

Utolsó válaszoló: Tomás: BAHHHHH

Azért utálja mindenki, mert egyértelmű hogy Violetta Leónt szereti, és mindenki AZT a karaktert szereti. :)

Egyébként Tomás tisztára pipogya, és pancser. Mindig elmegy Ludmilával, és mindent elhisz. Vagyis elhitt, mert kimegy a sorzatból. Hál' Istennek.

Ui.: Tomás szerintem pancser, és neked nem Tomás, hanem Pablo Espinoza jön be. Nem a karakter, hanem a pasi. Nekem León karaktere jön, és nem a pasi. Abarátnőm már más tésztaaa

2014. jún. 5. 17:06
 18/32 anonim ***** válasza:

Szeretem a Vilut!! :) De a kedvencem az Angie, Leon, German, Ramallo és a Beto :D

Leonetta 4ever 

2014. jún. 9. 19:06
 19/32 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igazav van. Leonetta 4ever
2014. jún. 9. 21:06
 20/32 Evus1999 válasza:
Nekem Camilla a kedvencem, mert mindig ki áll az igaza mellet. Szeretem Vilut, mert anyira kedves. Szerintem Leonnal fog össze jöni, mert bírom Tomást de sztem nem illenek össze Viluval. (De persze Ludmila+ Tomás még rosszabb pár)
2014. júl. 5. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!