Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A felhők felett 3 méterrel-nek...

XHaru kérdése:

A felhők felett 3 méterrel-nek lesz 3. része is?

Figyelt kérdés

Csak mert a 2. olyan befejezetlennek tűnt...

Amúgy csak nekem szimpatikusabb Babi mint Gin?

2014. jan. 20. 20:01
 1/3 Grim13 ***** válasza:
Nem tudom ki ez a 2 emberke, egy dolog ragadt meg az első részből hogy nagyon szerettem volna ha vége van mert egy kalap kaki és a barátnőm végig akarta nézni én viszont öt akartam volna végignézni ... igy az egészet végig humorizáltam és röhögtem azon hogy mennyi paraszt van benne, meg milyen logikai hurkok, amúgy nem felett hanem fölött és nincs róla info sehol
2014. jan. 20. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Ennek a kommentnek mi értelme volt...
2014. jan. 21. 16:18
 3/3 Grim13 ***** válasza:
semmi csak kiderült hogy nem szeretem ezt a filmet, illetve válaszomban leírtam hogy nem lesz 3. rész és hogy lofütyöt nem érdekel ki az a Bambi meg a Gin (aki kijön a lámpából)
2014. jan. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!