Gáz A felhők felett 3 méterrel c. filmen sírni?
Figyelt kérdés
most néztem meg másodszorra de nem bírtam sírás nélkül.... :)2012. máj. 2. 18:32
1/16 anonim válasza:
egyáltalán nem, én is épp tegnap néztem és fiú létemre meg könnyeztem :) várom a 2. részét:D
2/16 A kérdező kommentje:
akkor jó :D én is várom^^
2012. máj. 2. 22:14
4/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,én már ötször láttam,és mind az ötször sírtam,akkor ehhez mit szólsz?:)És szerintem még megfogom nézni egy párszor,és bőgni is fogok!:P
Soha a büdös életbe nem láttam még ilyen jó filmet,mint a felhők fölött három méterrel!!!Nagyon várom a második részét,remélem mihamarabb eljut hozzánk is!:)
5/16 A kérdező kommentje:
akkor jó ^^ imádom ezt a filmet! én is nagyon várom a második részt.. :)
2012. máj. 6. 20:27
6/16 anonim válasza:
Én most néztem meg... soha de soha az életben nem sírtam ennyit egy filmen mint ezen. Már most a kedvencem lett!!!
7/16 A kérdező kommentje:
nekem is a kedvencem^^
2012. máj. 13. 18:14
10/16 anonim válasza:
Még csak tegnap vetítették Spanyolországban,úgyhogy nekünk még várnunk kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!