Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van még valami más érdekes is...

Van még valami más érdekes is az interneten a Gyakorikérdéseken kívül?

Figyelt kérdés
Egy hónapja van netkapcsolatom, és a Gyakorikérdésekkel kelek, fekszek, éjszakázok. Közben úgy érzem, mintha lemaradnék valamiről. De miről?

2014. jan. 17. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Röviden? Mindenről.

Kapcsold ki, menj sétálni, nézd a fákat, hallgasd a madarakat, bámuld a felhőket. Beszélgess emberekkel -élőben. Ha van valami téma, ami foglalkoztat, amin dolgozol, azt írd be a keresőbe, és nézz utána mi van fenn a neten. A gyk-ra napi 20 perc elég.

2014. jan. 17. 18:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves #1-es!

Tökéletesen igazad van, megyek én sokat, lejárom a lábam (csak gyalog közlekedem Budapesten), de én úgy érzem, hogy a neten lenne még számomra érdekes, de nem tudom, hogy mi.

Annyi baromság is van a neten, ezzel szemben a gyakorin sokféle értelmes, segítőkész, jó humorú emberrel találkozom, de lehet, hogy van ennél még nekemvalóbb is, ahol lehet eszmét cserélni, vitatkozni, ne adj' Isten veszekedni! Ez izgat.

2014. jan. 17. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, veszekedni nem a legjobb dolog.. vannak fórumok, ahol ez megy, de szerintem még soha fórumon senki nem győzött meg senkit az igazáról, ezért egy időfecsérlés... "mintha lemaradnék valamiről. De miről?" -ez az érzés szerintem ennek az időfecsérlésnek az utólagos megsejtése. Tehát még az is értékesebb, ha leül az ember és bámészkodik, csak úgy.. Mivel foglalkozol? ahhoz keress dolgokat, ott esetleg szakmai viták lehetnek. De nem egyenrangú a személyes párbeszéddel, az jobb, sokkal.
2014. jan. 17. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Nocsak, ez az! Mondjad gyorsan a veszekedős fórumokat, mert imádok kulturáltan veszekedni. Nem igaz, hogy ez fölösleges időtöltés, inkább kiváló agytorna, az életben is toleranciára nevel.

Mindazonáltal, kedves Válaszoló, Te is ott gubbasztasz a képernyő előtt és koptatod a körmödet a billentyűkön, különben nem válaszoltál volna (persze amiért hálás vagyok).

2014. jan. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!