Fiuk, szeretnetek terhesek lenni?
Egyébként meg azt gondolom, ha a lányok is megtudnák, milyen érzés gyerektartást fizetni, akkor utána az összes férfinak kezet csókolnának, aki csak szembejön velük az utcán...
Egyes lányok, meg ha megtudnák, hogy kell helyesen írni... :P Az se ártana, 16 évesen helyesebben írok, mint te, sokgyermekes családanya :) Amúgy hányat szültél már?
Bocs, de kulfoldrol irok,és semmi kedvem kibogaràszni a word-bol az ékezetes betuket, dehàt ha ez zavar...
Ahhoz meg, hogy hàny gyereket szultem màr, végképp semmi kozod, de nyugi, nem vagyok " sokgyerekes" csalàdanya.
Én is külföldről írok :) Vezérlőpult, területi és nyelvi beállítások, nyelvek fül, részletek, hozzáadás, magyar-magyar, OK. Ha ezt egyszer beállítod, utána tudod egyszerűen Alt+Shifttel változtatni a beállított billentyűzetkiosztásokat (én pl. a magyart és a horvátot, de többet is lehet).
Amúgy tényleg semmi közöm ahhoz, hány gyereked van, csak azért kérdeztem rá, mert én úgy láttam, hogy az olyan csajok szeretik hangsúlyozni, milyen nagy áldozat tőlük a szülés, akik még nem is szültek, vagy max. 1et :D
" 1tökönrúgás= 3szülés "
eszednél vagy????????? a nőgyógyászom(pasi) szerint ha nagyon össze kéne hasonlítani akkor 1 szülési görcs az öt egymás utáni tökönrúgással egyezne ki. de az egyik görcsös fájdalom, a másik meg nem, tehát nem igazán lehet összehasonlítani őket, és nem hiszem hogy olyan sok ember lett volna aki mindkettőt tapasztalta :)
kedves kérdező: mégis hol szülnének?:D a f*rkukon?:D
A fenekükön!
Mikor jött ki a babám, félig kijött, és visszament, a dokim azt mondta, mikor sziszeregtem, h nem baj, majd jön mindjárt. Mondtam neki, h azért kíváncsi lennék, h ő hogyan bírná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!