Mennyi volt a leghosszabb idő, amit fürdés nélkül töltöttél?
Figyelt kérdés
Nekem kb. 120 óra :) Arc-kéz mosakodás értelemszerűen nem számít.2009. dec. 1. 23:29
1/17 anonim válasza:
nekem 1 hét de azért mert nem volt rá lehetöség(sátorozni voltam) de ha gondolod versenyezhetünk ki birja tovább:D:D:D
2/17 anonim válasza:
24 óránál nem bírom tovább! :D
(120 óra = 5 nap!!!) Jesszusom! 8-@
Te hol élsz?!... A dzsungelben?...
3/17 anonim válasza:
Voltam már én is sátorozni, de patakot eddig mindenhol találtunk, ahol remekül le lehet fürdeni!
4/17 A kérdező kommentje:
Hehe Balkánon voltam, a vonaton meg nem volt zuhanyzó:)
Isztambulban én is lefürödtem a tengerben, de utána hazáig nem volt több tengerpart:)
2009. dec. 1. 23:52
5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem én elég sokáig bírnám, mert allergiás vagyok, ezért általában el van dugulva az orrom, ezért nem érzem a szagokat:D
2009. dec. 1. 23:53
6/17 anonim válasza:
xD az jó én is 5 napig voltam így.
Haverokkal terveztünk egyet vontra szálltunk és mondtuk szülőknek, ha 6 nap múlva nem érnénk haza hívják a rendőrséget.. :D
Valami hülye erdőbe voltunk, mi esküszöm kerestünk, de nem találtunk semmi patakot. De ettől függetlenül nagyon vicces volt, ahogy ásványvízzel mostunk hónaljat meg nemi szerveket.. XD
10/17 anonim válasza:
Én 2 hétig. De úgy h még ruhát sem cseréltem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!