Mit csináljak? Éhes vagyok!
Figyelt kérdés
De ha eszem, utána már nem leszek éhes, nem tetszik ez nekem , ez egy paradoxon? Egyébként is, tegnap a szomszéd lebetonozta a garázsát!2014. jan. 11. 23:19
1/14 anonim válasza:
Én is ilyen adottságokkal rendelkezem....szerintem egy fajhoz tartozhatunk :) Nálam teganp a Vasemer járt és elvitt repulni....
3/14 anonim válasza:
"De ha eszem, utána már nem leszek éhes"- van egy rossz hírem, ez pont, hogy nem paradoxon!
akkor lenne az, ha úgy írtad volna, hogy "minek egyek, hiszen újra éhes leszek".
4/14 A kérdező kommentje:
Első, pacsiiii! de egyébként azért a krumpli finomabb, azt meg kell hagyni.
Második, NEIN!
2014. jan. 11. 23:28
5/14 anonim válasza:
Iron Man visszatééér :D Jeahhh, Tony Stark közöttünk él :)
6/14 anonim válasza:
Pedig JA! Ez amit te leírtál egy egyszerű ok-okozati tényező! Éhes vagy -> eszel -> nem vagy éhes, érted mi a különbség?
7/14 anonim válasza:
Akkor ennyiből minek eszünk, ha ugyis kijön?? (Csak épp a másik oldalon :DD)
8/14 A kérdező kommentje:
és ohh, minek kelünk fel reggel, ha este úgyis visszafekszünk?! és ohh, miért takarítunk, ha 1 hét múlva újból kell?! és ohh, miért vagy te alfa romeo, audit akartam!
2014. jan. 11. 23:39
9/14 anonim válasza:
Ez olyan mint mikor a süket malac ül a búzàban XD
10/14 A kérdező kommentje:
miért, az milyen?
2014. jan. 11. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!