Mi a megoldás ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha fáradt, éhes az ember, de nincs kedve aludni, se felkelni enni?
Amúgy hogy vagytok ma?
2013. okt. 31. 00:27
1/11 anonim válasza:
ilyenkor ágyba viszem a kaját :$ :D
3/11 A kérdező kommentje:
Jólvan egyes, látom, hogy minden kérdés alá belinkeled ezt a szart, legyen bármi (nem nézem meg), de igazán lehetnél már kicsit fantáziadúsabb.
2013. okt. 31. 00:30
4/11 anonim válasza:
leszarom a kérdésedet, de egyébként...
túléltem a mai napot is, ma sem öltem meg magam, ma is erősebb lettem.
5/11 anonim válasza:
Imádom az ilyen agyf sz kérdéseket. Épp ki akartam írni egyet de nemrég írtam ki egy "normálisat" szóval nem tudtam. :/
Amúgy ilyen helyzetben meg kell győznöd magad, hogy tényleg igazi lustaság vagy, és képes vagy akkor is fekve maradni ha az életed múlik rajta.
6/11 anonim válasza:
erőt veszek magamon és hozok be valamit enni.
szarul.
7/11 anonim válasza:
Van itt két darab pogácsa. Ez még az éhség és fáradtság előtti időszakból került ide.
A legszarabbul.
8/11 Missi_Key válasza:
írj ki egy kérdést gyakorira :D
10/11 anonim válasza:
éhen halok :D meló után arra nincs erőm hogy elmásszak az ágyig ezért a gép előtt hágom a rezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!