Csak én utálom ennyire a hétköznapokat?
Szerintem nem csak te utálod ennyire a hétköznapokat. De én nem hiszem el, hogy egyik hétköznapon sem, soha nem történik veled legalább egy olyan dolog, ami örömmel tölt el...
Persze, mindenkinek vannak rossz napjai, de ezeken túl kell lépni!
Mi lenne, ha holnap lenne az utolsó napod ezen a világon? Akármit mondasz, hidd el, beparáznál, és két kézzel kapaszkodnál abba az életbe, amit most nyomorultnak gondolsz.
Mindenkinek megvan a maga keresztje, és van is erről egy jó sztori: olyasmi, hogy egyszer cserélhettek az emberek, megpróbálhatták azoknak az embereknek a keresztjét cipelni, akikét könnyebbnek gondolták. A vége az lett a sztorinak, hogy mindenki sírva könyörgött, hogy visszakaphassa a saját keresztjét :)
Ha máshogy nem megy a pozitív szemlélet, gondolj arra, hogy mindig van rosszabb: van, aki még reggel 9-kor sem tud "kipattanni" az ágyból, mert mondjuk nincs súlyos betegen fekszik, és egy család izgul miatta.
Szerencsére én nagyon pozitív szemléletű vagyok, pedig nem is olvastam a Titkot :)
Egyébként mikor gimibe jártam, reggel 5-kor keltem, és háromnegyed óra buszozás után értem be a suliba. Általában a pokolba kívántam, de ott voltak azok a pillanatok, mikor megérte felkelni egy aznapi randi miatt, vagy mert elmaradt az utolsó két órám :)
Éld az életet, és ne túléld!
Amint látom ez a kérdés nagyon népszerű!: )
Az én válaszom:
Nem,nem csak te utálod!Én is nagyon utálom!
Ez tényleg egy mókuskerék!
Valaki tudja hogy kell kiszállni?!
Én is utálom, bár én hétkor kelek.
Nekem van egy hülyeségem, de én úgy szoktam túlélni, hogy csak a hétfő a sz@r, mert utána kedd és ha azon túl vagyok, jön a szerda és az már a hét közepe stb. Nem tudom el magyarázni, ezt érezni kell X"DD
18:28!
Én 14:17 vagyok!
Neked is ugyanezt kivánom!:D
Gondolod hogy az kilendÍt a mindennapokból?
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!