Csak én utálom ennyire a hétköznapokat?
Figyelt kérdés
Azt értem ezen, hogy minden reggel 6-kor kelni, bemenni suliba, ott is lefárasztanak, itthon elvárják hogy dolgozzak. Csak nekem van tele a fszom?2009. nov. 30. 20:40
1/16 anonim válasza:
Nem, nem csak neked.
Velem is kb ez van, mint veled, kivéve ez az "otthon elvárják hogy dolgozzak" rész.
Minden héten várom már, hogy jöjjön el a hétvége.
De hétfőtől kezdődik minden előről.
Néha mókuskerékben érzem magam.
Hétköznap->hétvége->hétköznap->hétvége... stb....
2/16 A kérdező kommentje:
Hidd el, ugyanezt érzem, legszívesebben be se mennék suliba, főleg amiatt merülök le... :/
2009. nov. 30. 20:50
3/16 anonim válasza:
Én magántanuló vagyok, nem kell korán kelnem. A hétvégéim sokkal rosszabbak. Olyankor egy perc nyugtom sincs általában.
4/16 anonim válasza:
Én sem szeretem őket, de azért nem is utálom. Tény, hogy nem egy leányálom, de nekem minden hétköznap simán elrepül, mert mindig szörnyen várom a hétvégét. Inkább hét elején vagyok morci. Elvégre minden kezdet nehéz. :)
L/15
5/16 anonim válasza:
Hát az én órám mindig 7-et mutat.És mindig reggel 7-et.Én sem bírom.
6/16 anonim válasza:
Én se szeretem a hétköznapokat. Olyankor hajnali fél 5-kor kelek, fél 6-kor indulok dolgozni, és talán este fél 6-ra haza is érek, bár ez igen ritkán esik meg. És persze, emellé még jön az itthoni meló (takarítás, mosás stb.). És nekem még nyári vagy egyéb szünetem sincs. :( Néha szeretnék egy kicsit iskolás lenni! Na, jól kipanaszkodtam magam!
7/16 A kérdező kommentje:
Lassan úgy érzem magam mint vmi börtöntöltelék aki csak karcolja a napokat a falon :/
2009. nov. 30. 21:07
8/16 anonim válasza:
20.57-es vagyok. Azért talán ennyire nem borzasztó a helyzet! Próbálj minden napban valami újat, valami szépet keresni, és ha rátalálsz bármilyen apróságra, próbálj neki örülni! Rengeteg hétköznap áll még előtted, és minél jobban beleéled magad abba, hogy mennyire utálod őket, annál rosszabb lesz! Látod, elég sokan utálják még a hétköznapokat rajtad kívül is! :D Fel a fejjel!!!
9/16 anonim válasza:
21:11. te hányszor olvastad el a Titok című könyvet?:D
10/16 anonim válasza:
20.57-es és a 21.11-es vagyok. Egyszer sem olvastam, nem is fogom szerintem, mivel amit mondtak róla, nekem nem hangzott elég meggyőzőnek ahhoz, hogy egyáltalán megpróbáljam beszerezni, akár kölcsönbe is. Sőt még túl öregnek és tapasztaltnak sem érzem magam 27 éves létemre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!