5x-re megyek nyelvvizsgázni, nagyon gáz?
Eléggé. Az a gáz benne, hogy makacs vagy. Készülni kéne rá inkább. Fél év szünet, azalatt intenzív nyelvtanulás.
Milyen nyelv, milyen szint, melyik város?
13éve tanulok ANGOLT középszint előtte jártam tanfolyamra és csak akkor próbáltam meg először... 2ponton múlott...
4x buktam...:( de valahogy nem megy ... mindig valamit elrontok vagy a végén átjavítok:(
"lényeg hogy megvan"
Nem, nem ez a lényeg, főleg ha használni akarod.
5x megbuksz, el kellene gondolkodni, miért is nem sikerül. Stressz vagy nem vagy olyan szinten, hogy le tudd tenni.
milyen típusúra mész? inkább másfajtára kellene menned,mert ha pl rigó utcaira mész, azon nem csodálkozom, mert ott általában harmadjára sikerül csak a vizsgázóknak a nyelvvizsga (nem egy ilyen különben jól tanuló osztálytársam volt, és nem az ő hibájukból, hanem mert az állami nyelvvizsga harmad-vagy feleannyiba kerül mint a nemzetköziek,és így hozzák be a "különbözetet").
De ha nemzetközi nyelvvizsgát próbálsz lerakni már ötödjére,akkor az tényleg nagyon gáz.
utolsóó ez komoly????????
nekem csak olvasásértés lett 45..másik 65
és de most megint egészre mentem....
ajj ez most felidegesített kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!