Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok képtelen tanulni?...

Miért vagyok képtelen tanulni? Iszonyú álmosság tör rám, amikor tanulnom kellene.

Figyelt kérdés

Olyan,mintha benyomnának rajtam valamiféle gombot és nem is igazán tudok koncentrálni. Viszont az igazsághoz hozzá tartozik az is,hogy nagyjából csak itthon vagyok ,tehát nem is nagyon szakadok ki egy adott közegből.Viszont,ha mondjuk elmegyek valahová ,és hazajövök és utána akarok neki ülni tanulni ,akkor is rám tör az álmosság.:( Nem értem én ezt..

És a vérképem rendben van.

Köszönöm előre is!

2014. jan. 10. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs kedved tanulni szerintem keress valamit ami tényleg izgat és azt tanuld
2014. jan. 10. 00:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen ,erre is gondoltam ,tényleg...

Csak az a baj,hogy azt hiszem,akkor engem semmi nem érdekel... :D Vagyis nem ,meg ez nem vicces,sajnos. :/ Egyetemre szeretnék menni ,de nem tudom,hogy fogok -e tudni tanulni ott,ha már egy érettségire is képtelen vagyok.Az a baj,hogy olyan szak nincsen,ahol csak azt tanulja az ember ,ami érdekli őt,legalább is ,azt hiszem.

És ahhoz ,hogy felvegyenek ,le kellene érettségiznem előtte ,de olyan nagyon gyengének érzem magamat hozzá...

2014. jan. 10. 00:39
 3/6 RodRigó3 ***** válasza:
Hát ennek több oka is lehet. Nem alszol keveset? Mert látom a kérdést is 00:26 írtad ki. Pihenj, de ne csak aludj, hanem relaxálj is, néha az alvás sem pihentet, ha izgatottan, vagy idegesen/feszülten fekszel le, akkor nem tudsz normálisan aludni. Szóval pihenj egy picit többet, és nyugodj meg ekkor. De lehet ennek lelki, oka, de akár még valami figyelemzavar is lehet, bár nem hiszem hogy ez lenne. Tuti a pihenés hiánya a problémád.
2014. jan. 10. 00:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén,hogy nekem totálisan fel van borulva a bioritmusom.Hajnalban fekszem ,és délbe kelek. Ami tudom,hogy nagyon-nagyon rossz. De aludni tudok,sőt ,bárhol.Még állva is eltudok aludni. De gondolom nem jó idő-intervallumba alszok,vagy ilyesmi.Próbáltam már legalább 11kor lefeküdni ,de nehezen alszom el.De most már tényleg próbálkozni fogok,mert ez így nem mehet tovább.

Meg olvastam is sok helyen ,hogy az éjfél előtti alvás a jó.

Köszönöm szépen a tanácsodat ,egyébként!!

2014. jan. 10. 00:48
 5/6 RodRigó3 ***** válasza:
Szivesen. És tényleg pihenj! :)
2014. jan. 10. 00:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm! :)
2014. jan. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!