Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Németül beszélök, adnàt...

Németül beszélök, adnàtok nekem mail cimet?

Figyelt kérdés
Nagyon örülnék ha segitenétek,és megadnàtok a mail cimeteket.Arra küldenék egy linket,ahovà regisztràlhattok,semmi hàtrànyotok nem szàrmazik belöle,kb olyan mint a Tesz-vesz,csak nekem a regisztràciotokkal pontot szereznétek.Nagyon örülnék!A pontok kellenének,hogy a kislànyomnak karàcsonyra ajàndökot tudjak bevàltani...
2009. nov. 30. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt ugy nem gondolod komolyan? Tudod, hogy mennyire nagy esélye van, hogy igy virusokat terjeszt az általad reklámozott oldal? Szerintem épeszü ember nem megy ilyen hülyeségbe bele.
2009. nov. 30. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:
De komolyan gondoltam,a megjegyzösedet tartsd magadnak,segitséget kértem,ha nem vagy hajlando nem kell,hisz nem kötelezö.Te meg nem vagy ép elméjü,ha azt hiszed virust akarok terjeszteni.Keirtam fennt miért van erre szükségem.
2009. nov. 30. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
milyen oldal?
2009. nov. 30. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem magyar oldal,ezért nem tudok kinek mailt küldeni,hogy pontot szerezzek.Csak idegeneknek.Ez egy nyerös oldal.Hazsnàlt dolgokat nyerhetünk vele.

suxedoo.Ha beirod kidobja.Semmi àtverés,régota tagja vagyok,csak elfogytak a pontjaim,és karàcsonyra szerettem volna valamit.

2009. nov. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!