Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől lehet? Megolondultam?...

Bananina kérdése:

Mitől lehet? Megolondultam? O. O Pszihológus kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár éve álmodtam egy nővel aki megakart ölni és keresett valamit ami állítólag nállam van. Pár hete megint álmodtam evvel a r**anccal. nah mind1 lényeg a lényeg...: kb 4x álmodtam vele 1-2 hónap alatt,és kicsit paranoiás lettem és (majdnem)mindenhol őt látom...

Mitől lehet h ilyet álmodok?Van okom félni?Vagy kinek mi a véleménye?

És ilyen kérem ez nem vicc... ez komoly :(

2009. nov. 29. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy mostanában el vagy fáradva picit? :S

Nekem akkor vannak visszatérő negatív álmaim amikor valamitől stresszes vagyok :S

2009. nov. 29. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
XD állj le a piával
2009. nov. 29. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
ismered azt a nőt?
2009. nov. 29. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:

23:03 lehet igazad van de nem hiszem... többet is alszok mint szoktam

23:03 (XD...) Nem iszok :)de köcce ^^

23:16 nagyon ismerős pofája van...de ha megölne se tudnám h ki az :|

Jah és azt még hozzá tenném h a nő egy csontváz(felvan öltözve és a ruhája rásimul a csontokra), aminek hegyes újjai vannak és eléggé jellegzetes képe...

2009. nov. 29. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
túl sok horror filmet néztél :O
2009. nov. 30. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egyszer nem árt ha elmész egy pszichológus :)
2009. nov. 30. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem iszol? Hát igyál. Majd elmúlik.
2009. nov. 30. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Dugd meg, vagy ha nem megy (mondjuk lány vagy), akkor öld meg te előbb. Esetleg mi van, ha megvárnád mi lenne, ha megölne? Tudom, bátor kijelentések részemről, mett ha hasonló cipőben lennék, valószínűleg eléggé beparáznék. Esetleg, ha vallásos vagy, akkor egy ima sokat segít.
2009. dec. 6. 06:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi de nem dugnám meg még akk se ha férfi lennék oly bűn ronda XD

És lány vok és nem tom megőlni... azért nem tudom megölni mert akármennyire is erősen (álmodom,képzelem hogy megölöm) ennek a r*bancnak sokkat nagyobb ereje van álmomba...

hát ha megvárnám h megöljön akk biztos h csak nyugtatóval/altatóval tudnék elaludni meg stb... ígyis bennem van a para...

Nem hiszek Istenben (próbáltam már de számomra a Biblia egy könyv amit egy unatkozó ember kitalált... És apám is ezt "valja")...

de köszi :)

2009. dec. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!