Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

DollyBaba kérdése:

Mit tennétek a helyemben? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Nos,Vajdaságól irok,nállunk az a helyzet,hogy nagy a munkanélküliek létszáma és egyre csak nöl...sajnos.Ápolonöi végzetségem van és munkanélküli vagyok már 3 éve.Sajnos a szakmámban esélyem sincsen munkát találni,mivel nincs ismeretségem a korházba,ám ha lenne a zsebemben 3-4 ezer euro akkor megvásárolhatnám a munkahelyet.Ez normális? szeretnék dolgozni,mert imádok embereken segiteni,de igy nem megy..

2014. jan. 6. 00:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó tanács - az a munkahely, ami előre kér pénzt tőled, az CSALÓ!!
2014. jan. 6. 01:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el másik városba? Messzebbre? Egy rakat ápolót keresnek itt Magyarországon, tucatjával tudnám linkelni.
2014. jan. 6. 01:43
 3/3 A kérdező kommentje:
a környéken mindenhol voltam,az hogy most atmennyek Magyarországra és béreljem a lakást kifizetödne? Mert nem tudom hogy mennyi a fizetés ott kb..
2014. jan. 6. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!