Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az gáz, ha mindjárt 14 leszek,...

Az gáz, ha mindjárt 14 leszek, de még egy fiú sem érdeklődött irántam? Bővebben lent

Figyelt kérdés
szóval pár nap múlva leszek 14,de még egy fiú sem érdeklődött irántam,és a legszarabb az,hogy azért,mert régen kövér voltam,és szemüveges vagyok,és ez mind rám ragadt,és csúfolódnak egyfolytában,meg mikor ültetés van még mindig kinevetik,aki mellé kerülök,meg minden,és hát ennek következtében az összes önbizalmamnak annyi lett,meg inkább meghúzódom,csöndben maradok mindig,és szó szerint menekülnek előlem a pasik,de van egypár fiú barátom,akik szokták dícsérni a szemeimet,de ez mind csak baráti,és most még túl korai e miatt aggódnom,mert most vok 8.-as és várjak a gimiig,vagy mi??

2014. jan. 2. 14:20
 1/3 Mr.Cs ***** válasza:

Hm... Mivel 14 éves vagy nem fogok olyat mondani, amit én tennék!! XD

Először is.

Szerintem nem gond ha valaki szemüveges, van akinek ez állj jó.

Vannak emberek akiknek a vékony illetve teltebb alkatok tetszenek.

Az hogy az iskolában mi történik az szerintem nem is figyelemre méltó.

Bizonyára neked is megvannak a jó tulajdonságaid, itt a belsőre gondolok.

Vannak emberek akik megalapoznak első látásra és nem tudják mi mellett mennek el.

Nem hinném, hogy a barátaid akik dicsérnek csak barátilag teszik.

A szem egy meghatározó dolog, van akit az fog meg először!

Szóval olyat sem mondanak csak úgy.

Egyáltalán nem gond ha 14 éves vagy és nem volt dolgod túl sok fiúval.

Tudom, hogy megtalálod azt a valakit aki értékel, tetszel neki és sok egyéb.

Lehet várni kell rá, de ez van!:)

Bizonyára hamarabb is fogsz találni mint, hogy eljutnál a Gimnáziumig.

Önbizalmad mindig legyen, akár ettől a csekély kommentemtől, amiben szeretném felhívni figyelmed, belső szép adottságaidra, amik tuti vannak!

Kívánom, hogy megtaláld azt, akit nagyon sokáig szerethetsz és ő is viszonozza!!!:)

17/F

2014. jan. 3. 02:41
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm !!!:D
2014. jan. 3. 20:25
 3/3 anonim válasza:
Először is ne foglalkozz azokkal az idiótákkal akik piszkálnak biztos ők is ronda reményvesztett emberek és úgy akarják többnek mutatni magukat ha téged piszkálnak de ha látják hogy nem érdekel mit mondanak majd úgyis leszálnak rólad és keresnek maguknak mást akit szekálhatnak gondolj csak bele kik ők neked csak egy nagy rakás hülye azoknek a véleménye számít akik szeretnek pl: családod barátaid.Ami pedíg a fiúzós részét illeti arra még nagyon de nagyon ráérsz a fiúk ebben a korban még úgyis nagyon éretlenek ilyenkor még nincsen igazán nagy érdeklődésük a lányok iránt ha meg van is az sem szerelem csak egy fellángolás a gimi meg úgyis kiszűri az idiótákat úgyhogy ott bizos lesz normális barátod meg barátnőid is!!!
2014. jan. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!