Nektek mi jön le ebből a kijelentésből?
Figyelt kérdés
Soha többé nem nézhettek hülyének. Egytől egyig mind ugyanazok vagytok: törtetők, önzők, hálátlanok. Nincs szükségem rátok, elég sokoldalú vagyok ahhoz hogy saját magammal is jól szórakozzak. Egy cseppnyi szeretet nem kaptok többé, tőlem legalább is nem! Nem érdemeltek meg.2014. jan. 5. 22:29
1/4 anonim válasza:
valószinű az illető dühös :D nem kicsit
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, minden bizonnyal dühös :D Arra lennék kiváncsi hogy van valaki aki belát az iromány mögé? Tehát letudtok vonni valamilyen következtetést, azon kívül hogy dühös?! Mert nekem nem megy
2014. jan. 5. 22:35
3/4 anonim válasza:
Szerintem azért dühös, mert azoknak, akiknek ő eddig türelmet, szeretetet és megértést adok, szépen lesz.arják a fejét. Elege van a körülötte lévőkből, és nem fél attól, hogy egyedül fog maradni, mert inkább egyedül, mint rossz társaságban.
4/4 A kérdező kommentje:
igen, igazad lehet. Ment a kis zöld kéz :)
2014. jan. 5. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!