Mit mondjon haverom a barátnőjének hogy elengedje Pestre?
Jó magam kedden délután megyek pestre, és szerda este vagy csütörtök délelőtt jövök haza egerszegre. na most az a helyzet, hogy haveromat fel akarom hívni magammal hogy bulizzunk egyet, barátnők nélkül, csak sajnos az ő barátnője nehezen engedi el őt, és valamit ki szeretnénk találni, hogy el tudjunk menni végre ketten bulizni egyet. Csak 2 nap lenne az egész, 1 vagy max 2 éjszaka amit nélküle töltene.
Tudna valaki valami értelmes!!!! alibit kitalálni, hogy hova kell mennie a srácnak budapesten??
Légyszi segítsetek, könyörgök normális válaszokat! :)
Köszi pacsi
Jézus!
én annyit tudok hozzáfűzni a dologhoz, hogy ha bármilyen okból hazudni kell egy kapcsolatban, akkor az már rég rossz...
mondja meg a nőnek, hogy kanbulizni megy, majd jön.. én is így szoktam:D azzal a különbséggel, hogy az én barátnőm (ha a kanbuli utánra meg van beszélve, hogy együtt megyünk ideoda) akkor küldd sms-t, hogy "nyugodtan igyatok meg még egy sört, mert az egyel későbbi busszal megyek" <-- ilyen egy jó nő!:D
csak annyi, hogy a haverodnak meg kéne "nevelni" a nőjét, hogy elfogadja
hazudni, meg alibit találni semmiképpen nem érdemes.. de a barátnőjének semmi jogga megtiltani ilyesmit.. ahogy a haverodnak sincs joga megtiltani semmit a csajnak.. vagyis szerintem álljon oda a csaj elé és mondja, hogy "figyelj babám, majd jövök, addig is sok puszi, szia":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!