Nem vagyok eleg eros. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Peldaul ha a baratommal van valami tudom hogy nem jo ez a kapcsolat nem vagyok eleg eros nem vagyok kepes kiszalni a kapcsolatbol:( Barmi van nem vagyok eleg eros.Rengeteget sirok lefekves elott fel orakat.A baratomnak is feltunt hogy sokat sirok.De komolyan senki sincs akivel megbeszelhetnem a dolgaim.Pszihologushoz ne kuldjetek mert nem tudok elmenni (inkabb nem magyaraznam el hogy miert).Nincs senki aki olyan nagyon kozel allna hozzam.Senkivel nem tudok beszelni.Estenkent azon ragodom hogy mennyi mindent elrontottam milyen jo lenne mindent visszacsinalni.De sajnos mar nem lehet.Es hiaba sirok ezen ugyse lesz maskepp de azert jobb ha atgondolom mit rontottam el ugy igazan.Ennyire erzekeny meg sose voltam.El voltam tiltva egy zenetol,amikor megint meghalott mar sirtam.Ha valaki hulyeskedik velem sirok.Nem tudom mit tegyek,olvasni nem szeretek,strandolni nem tudok csak ha anya elvisz de az kabe csak hetente egyszer va.:( Sportolni sem szeretek.A baratommal is csak este talalkozunk nem tudunk nappal eggyutt logni.Mar nemtudom mit talaljak ki mert arra gondoltam hogy ezek elvehetnek a figyelmem,de egyik sem:(Es tudjatok mi van velem van egy zene es annyira kozel all a szivemhez hogy sokat sirok mikor halgatom.Pedig nem is magyar,nem is ertem mirol szol.De amilyen hangon megszolsz benne az enekesno azon a vinnyogos nyavogos hangon ...,nagyon szep.Azaz egy kis faluban elek nincs hova kimozduljak a baratnoim is csak takaritanak szamitogepeznek meg nyaralnak.Azt sem tudom hogy az iden megyunk e valahova nyaralni.Jo lenne mar megnyugodni,de estenkent mindig elgondolkodom es minden este sirok:(Meg egy szimpla filemn is elkezdem a sirast.Tudom en hogy ez a korommal jar,de hat ennyire???mar ongyilkossagon is egyszer gondolkodtam de arra jutottam hogy nem fogok elfutni a problemaim elol.Megoldom valahogy.Van nehany problemam estenkent ezen gondolkodom hogy oldjam meg,es mar azert picit faraszto hogy 4 fele alszom el,mert nem tudok elaludni mert gondolkodom meg sirok.Mar vegkepp nemtudom mit tegyek.Segitsetek!2008. júl. 15. 22:24
1/9 A kérdező kommentje:
jaj kifelejtettem 12 eves vagyok!
2008. júl. 15. 22:26
2/9 anonim válasza:
Hidd el ez csak a kamaszkor "mellékhatása". Most kezdesz serdülni ekkor vannak ezek a "tünetek". Sok hormont kezdett el termelni hirtelen a szervezeted ezt még meg kell szoknia a testednek és a lelkednek. Hidd el nem sokára elmúlik, nem vagy egyedül ezzel a problémával. Ha mondjuk 2 éven belül nincs változás akkor sajnos szakemberre van szükséged. Sok sikert, kitartás!
3/9 A kérdező kommentje:
De nem most kezdodott ez az egesz hanem mar evekkel ezelett:((
2008. júl. 15. 22:44
4/9 anonim válasza:
Húha akkor itt tényleg baj van. Gondold el milyen az életed. Nyilván nem zökkenő mentes, de vannak aki nyomorban élnek. Ahhoz mérten adj hálát a sorsnak. Örülj a nyárnak menj strandra, bobozni, libegőzni, vidám parkba, mozizni, rengeteg a lehetőség. És legyen valaki "bizalmasad" akivel ezt megtudod beszélni még ha nem is pszichológus hátha az esgíteni fog. Sok sikert, szorítok neked! Majd még üzenj.
5/9 A kérdező kommentje:
azaz hogy itt nincs se mozi se vidampark se semmi.Strandolni sem tudok.Nincs itt valasztek.Bizalmasom nincs akivl mindent mindent megtudnak beszelni,en magmal beszelek meg mindent,sajnos:(( Szakemberhez nem tudok fordulni!Most mit tegyek?Koszi szepen hogy valaszoltal:*
2008. júl. 16. 11:01
6/9 anonim válasza:
Hát sajnos itt én is kimerültem az ötletekben. Nagyon sajnállak, de ezzel valamit muszály kezdened. Ha valami gond van, nekem elmondhatod, majd kieszelünk valamit, okés? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:)Jaj olyan jol esik hogy valaki meghalgat:) Nagyon koszonom:*:*:*:*
2008. júl. 16. 17:14
8/9 anonim válasza:
Á nincs mit, tényleg nyugodtan szólj ha gondolod! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Kosziiii:X:X:X:X:X
2008. júl. 16. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!