Mit szólsz ahhoz, hogy lehet, hogy megszűnik a napisz*r.com?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 17:50
2/9 anonim válasza:
hát én meglepődtem reggel mikor megakartam nézni. Szernitem voltak jó posztok, de voltak nagyon sértő és igazsaágtalanok is. Amúgy várható volt, h befogják szünteti előbb vagy utóbb. De szerintem ha ezt most beszüntetik, csinálnak helyette másikat. szal nem aggódok:) 17/L
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy felesleges oldal volt.
4/9 anonim válasza:
Nem a hatóságok szüntetik be, hanem a szerkesztők közti belső ellentétek miatt szűnik meg.
Egyébként én sajnálom, bírtam.
5/9 anonim válasza:
Örülök, szerintem nagyon szemét dolog, amit művelnek (műveltek).
7/9 anonim válasza:
Íme, a napiszarosok értelmi színvonala: aki nem szerette az oldalt, azt rögtön le is pontoztátok. Szerintem minden (nem trágár, stb) válasz hasznos, egy "Mit szólsz ahhoz..." kezdetű kérdésre.
Amúgy én már írtam: gusztustalan dolog volt ami ott történt.
8/9 anonim válasza:
Hahh, mégsem szűnik meg... vannak új postok :P :D
9/9 anonim válasza:
éljen a napiszar!:D Jah és napiszar ellenző ne akard hogy lepontozzunk:) bár látom arra megy ki a játék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!