Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem fogadja el a youtube...

Miért nem fogadja el a youtube az action-nal készített videót?

Figyelt kérdés

Ma action-nal felvettem egy videót,amit utána fel akartam tölteni a youtub-ra,de a youtube azt írta hogy:A videó feldolgozása sikertelen. Ellenőrizd, hogy támogatott fájltípust töltesz-e fel.

Ezek után megnéztem,hogy mely típusok engedettek,hogy feltöltsem,és ott volt az AVI file amiben én felvettem,és szerintem ami használ action felvevő programot az tudja,hogy alapból avi.ba menti.Ha valaki tud valami megoldást,az kérem írjon mert láttam már sok videóst,aki actiont használ a felvételhez.A válaszokat illetve a segítségeket előre is nagyon szépen köszönöm.

2014. jan. 3. 21:34
 1/3 A kérdező kommentje:
És még az előtt,hogy valaki ide írná hogy akkor miért nem a fraps-t használom,annak elmondanám hogy azért nem mert a fraps az a file jaival nagy helyet foglal el,illetve kevesebb az fps-m is a videó felvétele során,ami miatt nem lehet játszani,vagy is hát akkor inkább úgy fogalmazom meg,hogy kellemetlen játszani.
2014. jan. 3. 21:41
 2/3 anonim válasza:

Először le kell renderelni. Movie Maker vagy Sony Vegas.Ha lerendereled akkor sokkal kisebb is lesz a videó.10 GB-ból csinál 200mb-ot.(nem pont így de nagyon le tudja kicsinyíteni a videót)

Akkor fel fogja tudni tölteni.

2014. jan. 4. 16:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ,kipróbálom és ha sikerül akkor is megköszönöm
2014. jan. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!