Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Öltetek már embert?

Öltetek már embert?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet feldolgozni?

2014. jan. 2. 21:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
92%
Én az évek alatt rengeteg embert lőttem le, robbantottunk fel vagy egyéb módon likvidáltuk, de parancsot teljesítettünk és egy bizonyos idő után már nem az foglalkoztat hogy éppen kit lősz le, hanem hogy téged ne lőjenek le és kihúzd addig ameddig kivonnak a területről mert jön a váltás. Ha mozgást látsz egyből tüzelsz és fejre célzol, nem nézed hogy civilt lősz-e vagy katonát, csak lősz. Nincs benned megbánás, nincs sajnálat azok iránt akit megöltél, egyetlen egyszer éreztem magam rosszul, egy hatéves körüli kisfiú sétált a konvoj felé és egy távvezérlésű robbanómellény volt rajta, őt sajnáltam de lekellet lőni. Ezt egyik ember feltudja dolgozni és képes ölni, de van olyan aki ha embert öl még katonaként is összeomlik, nálunk is volt egy ilyen srác, ő mindig hátul maradt hogy ne kelljen gyilkolnia csak ha már nagyon muszáj. Szerintem az hogy feltudd dolgozni, függ attól is hogy hol és miként öltél. Ha rendőrként lősz le valakit, akkor lehet nehezebb, de a harcmezőn, ahol állandó a fegyverropogás, a robbanások és az hogy félted az életed ezért te ölsz minthogy téged öljenek, ott könnyebb túllépni rajta.
2014. febr. 20. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!