Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen érzést vált ki belőlete...

Milyen érzést vált ki belőletek a légoltalmi sziréna hangja?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én ezek beindításával tesztelésével foglalkozom!
2010. nov. 22. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
jézusom, ez nagyon bizarr!!!! egy elvont thrillerben el tudnám képzelni
2011. jan. 30. 18:46
 13/16 anonim válasza:
100%
Pontosan? Hát apám volt sor katona ő elmondta hogy amikor ezt meghallották akármi csináltak (ebédeltek, szereltek, őrségben álltak...) azt félbe kellet hagyniuk fegyver a kézbe és egy bizonyos helyre vonulni az ezreddel...vagy közölték velük hogy próba és nyugi volt vagy mentek a teherautókra és irány a harcmező vagy az óvóhely! Én bennem enyhe rettegés hogy elvesztem szeretteimet és szép országomat...nem a legszebb hang a világon de valamit közölni akar és jobb hallgatni rá.
2011. máj. 30. 19:36
 14/16 anonim válasza:
2012. dec. 11. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálam olyan kettős érzéseket vált ki ez a hang...

Egyrészt a hátamon futkos a hideg, és beleborzongok, mert tényleg elég ijesztő. De ugyanakkor (nem tudom megmagyarázni, hogy miért, és biztos bolondnak néztek ezért)rajongok a különféle katasztrófavédelmi szirénák hangjaiért. Mivel fiatal vagyok, ,,élesben" sosem kellett megtapasztalnom, így nincsenek hozzá fűződő személyes rossz emlékeim (hála az Égnek és kívánom, hogy ne is legyenek!) Bár mostanában minden hónap első hétfőjén van próba itt Budapesten,és nálunk itt Kispesten is elég erősen lehet hallani na de Újpesten,ahol tanulok, ott aztán az igazi, és én direkt úgy intéztem a múlt hétfőn is, hogy épp az utcán tartózkodjak a próba idején, hogy minél közelebbről halljam, és fel is tudjam venni.:D

2014. nov. 6. 21:33
 16/16 HoodedStranger válasza:
Egyszer félálmomban hallottam, mert halkan ment a TV (csak így tudok elaludni) és valami sorozatban megszólalt. Hirtelen felültem és máris rohanni akartam az ablakhoz, de nem volt erőm, mert olyan ütemben vert a szívem, hogy majdnem elájultam. Konkrétan az egész bal oldalam és a gerincem végig lezsibbadt. Ez fóbia lenne?
2015. júl. 31. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!