Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a név szép?

Szerintetek ez a név szép?

Figyelt kérdés

Szabados Zsófia ( angolul : Sophie Libertine )

Nekem angolul jobban tetszik :D (főleg ha jol is irtam le XD )

15/L

2014. jan. 1. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Magyar vagy b*ssza meg.nem tök mindegy milyen a neved angolul?
2014. jan. 1. 23:41
 2/8 anonim válasza:
100%
Így is szép a neved. Nekem is ugyanez.
2014. jan. 1. 23:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Elso valaszolonak: kosz a semmit....es? attol hogy magyar vagyok nem tudhatom a nevem mondjuk angolul? ne is nezzek akkor pl kulfoldi filmeket csak mert magyar vagyok? vagy ne használjak kufoldi termekeket ...ruhat...elelmet...vagy mi? 'Csak mert magyar vagyok?'

Masodik valaszolo: koszi szepen :D legalabb vannak itt normalisak is :) ment a zold

2014. jan. 1. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"A libertine is one devoid of most moral restraints, which are seen as unnecessary or undesirable, especially one who ignores or even spurns accepted morals and forms of behaviour sanctified by the larger society. Libertines place value on physical pleasures, meaning those experienced through the senses."Libertine" is defined today as "a dissolute person; usually a person who is morally unrestrained"

Ez nem különösebben hízelgő.

2014. jan. 2. 01:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Szófia hercegnő? :D
2014. jan. 2. 02:17
 6/8 A kérdező kommentje:

3.válaszoló: koszi...de nem nagyon ertem XD

4. valaszolo: nem XD

2014. jan. 2. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szép neved van ! :)
2014. febr. 1. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi :D
2014. febr. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!