Kérdeznétek valamit tőlem is?
13:26! Mesélj! Ismered, nem ismered? Hány évesek vagytok? Szerinted tetszel neki?
13:33! Úgy gondolod, hogy esetleg keresztezve más fajokat? Vagy sejtekből, összehozni egy teljesen új fajt? Na erre még nagyon nincs felkészülve a tudomány, bár sosem lehet tudni. Hát hogy átvennék az irányítást? Végülis elképzelhető elméletben, gyakorlatban nem látom sok esélyét.
Köszönöm, kedvesek vagytok!
Kérdezek én is.
Ha egy dolgot kéne megemlítened, ami a legfontosabb az életedben, mi lenne az?
Láttam egy kis filmet amikor egy majom fejét levették és egy kutyára operálták vagy valami ilyesmi volt. Vagy csak csöveken volt nyaktól, de borzasztó volt tehát ha ilyennel kísérleteznek akkor mással is az biztos.Láttam egy kis filmet amikor egy majom fejét levették és egy kutyára operálták vagy valami ilyesmi volt. Vagy csak csöveken volt nyaktól, de borzasztó volt tehát ha ilyennel kísérleteznek akkor mással is az biztos.
Mi a legfontosabb az életemben, hát 3 is lenne egészség, pénz, boldogság, de az első mindenek előtt ha az nincs akkor...
Még nem tudom. Rá is érek egy darabig ezen gondolkozni:) Nagyon sok minden érdekel. Régebben színész akartam lenni, mert nagyon művészlélek vagyok. Aztán úgy döntöttem, hogy inkább az eszemből szeretnék megélni. Régész is szívesen lennék, legalábbis nagyon vonz. Vagy szeretnék régiségboltokat nyitni. Meg utazni.
Hát láthatjátok, nem igazán tudok dönteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!