MasieHK kérdése:
Egyes emok miért vagydossák magukat?
1/10 A kérdező kommentje:
hoppá,bocsánat a picike hibáért *vagdossák :)
Arra szoktak hivatkozni, hogy a testi fajdalom elvonja a figyelmet a lelki bajaikrol... esetleg, hogy jo erzessel tolti el oket a fajdalom...
bar akkor meg ertetlenkednek, amikor a hegek nem gyogyulnak, meg mar a kes latvanyatol hanyingeruk van meg rosszul vannak...
A problema veluk az, hogy onsajnaltatoak, es nagy dobra verik az ostobasagukat.. ha problemad van, akkor oldd meb, ne jajgass, mint egy venasszony:D
2013. dec. 31. 11:51
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is csak önsajnálatról van szó
"Arra szoktak hivatkozni, hogy a testi fajdalom elvonja a figyelmet a lelki bajaikrol."
Én is ezt hallottam,de ebben azt nem értem,hogy a vagdosással lényegében csak még több lelki fájdalmat szereznek,szóval ennek semmi értelmeXDCsak egy kifogás az önsajnálat ellen...
2014. jan. 3. 12:35
Egy "atlagnal erzelmesebb" embernek aztan magyarazhatod, hogy mi logikus es mi nem...
2014. jan. 3. 12:39
6/10 narutix35 válasza:
Én emo vagyok.Én is vágdosom néha magam.Azért csináljuk mert ha külső sérüléseket ,fájdalmat okozunk magunknak akkor a belső,lelki fájdalom nem fáj annyira....
2014. jan. 3. 12:47
mondtam én:D
és az nem zavar, hogy a fizikai fájdalom a léleknek is árt, és emiatt mégjobban sérül az az érzékeny lelkecskéd?:D
2014. jan. 3. 13:18
8/10 anonim válasza:
én nem vagyok emos de vagdostam magam amikor az összes barátom ellenem fordúlt mert összevesztem az egyik barátnőmmel..és idegileg ki készűltem és szerintem ez nem önsajnálat mert nem tudja senki h vagdossa valaki magát mert mások elött szégyelli..én legalábbis így vagyok vele. :)
2014. márc. 30. 20:04
9/10 emoka julcsi válasza:
Uuu. Vigyázzatok. Gondolom tudjátok ha véletlenül tul mélyre vágtok. És tul későn mentek korházba... pápá mozgatható kéz... :/ vigyázzatok.
2014. jún. 7. 08:14
Én 12 voltam amikor először vágtam magam. Több hónapnyi gyűlölet robbant ki belőlem amikor valaki nagyon megbántott. És tényleg jobb lett utána... A vágásaimat sosem mutattam meg másoknak, persze volt hogy látták mert a csuklókat nyáron nem lehet igazán eltakarni, de a lényeg az hogy nem önsajnálatból csináltam. Ha az lett volna a szándékom akkor mindenkinek megmutatom az összes vágásom stb. És ha egyszer megvágod magad akkor utána függő leszel...
2014. jún. 24. 14:45
Kapcsolódó kérdések: