Mit kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok2009. nov. 28. 12:29
2/9 anonim válasza:
Hát mire van szükséged? Nálam kb. három éven keresztül ment, hogy anyuék kérdezték mit kérek, én meg semmit nem tudtam kitalálni, mert igazából semmi olyan dologra nem volt szükségem, amit kaphattam volna. Olyan értelemben meg volt mindenem, de olyat, hogy fizessék a jogsimat, kapjak egy kocsit vagy valami ilyen értékesebbet, azt nem kaphattam volna, annyi pénze sose volt a szüleimnek. Ezért minden évben könyveket kértem. Írtam egy listát, hogy miket szeretnék elolvasni, és azok közül kaptam jópárat.
4/9 anonim válasza:
Kérj egy nagyteljesítményű basszusládát, olyat, amilyennel koncertezni is lehet.
7/9 anonim válasza:
egy szerető barátot és sok észt. :D
9/9 anonim válasza:
smink, táska, számítógéphez extrákat, dvdéket, fényképezőgépet, videókamerát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!