Mostmár sohasem lehet majd normális pasim/férjem?
Még csak 16 éves vagyok, és nem mintha már férjhez szeretnék menni, de komolyan aggódom. Az iskolába meg mindenhol ilyenek mászkálnak...
Mi ez? Hova tűntek a normális pasik? Ráadásul mindenki csak b*szni akar.
Vagy csak bennem van valami hiba hogy nem bukom erre?
Hát ilyen a mai generáció :D :D :D
De ismerkedhetsz itt is, vagy máshol is értelmes arcokkal.
Akár az idősebb korosztályból is, nem feltétlenül kapcsolat céljából, csak úgy barátokat szerezni.
Persze csak óvatosan, mert sok a pedofil.
Majd ha egyetemre fogsz járni, ott már normális arcokkal leszel összezárva.
Ha gondolod írhatsz nekem privit, és beszélgethetünk a témában.
vannak, nyugi, csak jobban körül kell nézni
ugyanis amit mutatsz, az a nagyszájú fajta.. ha megjelenik 10 pasi, amiből 2 ilyen, akkor azt a 2-t fogod leghamarabb észrevenni, és rossz esetben rájuk fogsz figyelni..
szóval láss, ne csak nézz!
20F jópasi;)XD
de azért van ott egy kacsintás meg egy "XD", hogy jelezzem, hogy nem gondolom ám annyira komolyan:D
ugyan egész népszerű vagyok egy környi lányban, de asszem csak egy olyan lánnyal vagyok beszélőviszonyban, aki ilyen mobilos-leggingses-festékes furacsaj... nem tudom a Kérdező miféle, de amit most írtam az általánosítás volt és tessék a "swag girl" re gondolni!:D
amúgy meg hosszú hajam van, szakállam, egyáltalán nem kigyúrt felsőtestem, és 3 éve barátnőm van:D szóval bőven messze vagyok a képen látható lénytől!:P
aki nem hiszi, járjon utána(m)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!