Hogyan nőhetnék legalább pár cm-t? 153 cm vagyok csak!
Figyelt kérdés
153 cm vagyok,és dec. 25-én töltöttem a 14-et. Nem bírok már így élni! Tudom,hogy valamilyen szinten lehetetlen,de kell lenni valami megoldásnak is erre.:c2013. dec. 30. 09:01
1/11 anonim válasza:
Anyám borogass... Nagyobb problémáid ne legyenek az életben.
2/11 A kérdező kommentje:
#1 Ezzel aztán nagyon sokat segítettél barátom!
2013. dec. 30. 09:23
3/11 anonim válasza:
Nőhetsz még. Általános iskolában volt egy osztálytársam aki alacsonyabb volt mint én, de aztán magasabb lett. 25F
4/11 A kérdező kommentje:
Csak sajnos én lány vagyok,és nálam nem hiszem,hogy így lesz.:(
2013. dec. 30. 09:46
5/11 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, ha szüleid akár nagyszüleid magasabbak mint te kb 160-165 magasak te is bőven nősz még addig 20-22 éves korig fejlődik az ember persze változó ez mindenkinél,
étkezz rendesen napi 5-ször, változatosan , sokat mozogj, kocogj, alvásban legyen meg a 9-10 óra legalább, valamint mondják hogy érdemes ebéd után is pihenni, és higgy hogy nőni fogsz , biztos lesz eredménye, :)
18/F
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,én is nagyon remélem!:)
2013. dec. 31. 16:25
8/11 A kérdező kommentje:
:))
2014. jan. 1. 11:46
9/11 anonim válasza:
én 18/F vagyok ,és 161 cm. szerinted én mi a f...t csináljak.
10/11 anonim válasza:
Boldog szülinapot :D
Szerintem biztosan fogsz még nőni, én is még most is növök és én is 14 vagyok. bár 175 centi.. :DD ne aggódj! Ugyan a lábméreted nem tudom, de van akinek 33-as és 18 éves... Az még rosszabb mint a te eseted. (hercegnős cipők közt válogatni a gyerekosztályon :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!