Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem szar ez a...

Csak szerintem szar ez a káromkodós magyar "rap"?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre hogy ez a Mr.Busta semmi mást nem csinál csak káromkodik és ugat mindenkinek pedig ugatásra még a kutyám is képes ma volt "szerencsém" hallani valami "fakkos" számukat a többi nagy arcú káromkodós bagázzsal és valahogy engem nem fog meg mert semmi mást nem halódtam csak "ba*dmeg így meg úgy" tényleg erre van igény a mai magyar "zenéknél"? és akik ilyent hallgatnak azok ha ezt elolvassák 100% hogy anyázni fognak és fel se tűnik nekik hogy az ilyen előadók miatt milyen le nézően fognak itt beszélni azokról akiknek például nem tetszik mert én csak annyit kérdeztem hogy csak szerintem szar és értelmetlen?

2013. dec. 29. 13:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
háát b*zdmeg, a káromkodós magyar rap-nél nincs jobb... :DDDD
2013. dec. 31. 02:12
 22/33 A kérdező kommentje:
olyanok vagytok mint a cigányok csak anyázni tudtok meg ugatni pedig arra még a kutya is képes :) sajnálom a szüleidet.:) de hát okos enged szamár szenved bye bye vagy ahogy nálatok ez szleng.. csááá bro vagy mi
2013. dec. 31. 08:50
 23/33 anonim válasza:
43%
Látom kezdesz lealacsonyodni hozzánk:D Ja és cigányozni nem szép dolog ám, anyád nem tanította meg neked?:D Na peace tesó
2013. dec. 31. 09:04
 24/33 anonim válasza:
45%

Rap? :o

Mi a sz art tudtok ti erről de most komolyan??

A magyar rap azért nem ér semmit, mert ezt szinte mindenki Mr. Bustával azonosítja.

Aki csak egy 2színű senki, pawákról írkál közben meg ő a legnagyobb.

A gyenge közhely rímeiről nem is beszélve.

...

EZ AZ IGAZI RAP: [link]

MAGYARBAN MEG EZ: [link] ... Nem nagyképűek, mégis egy számuk többet ér, mint mr bukta 10 száma.

KEDVES KÉRDEZŐ, HALLGASS MEG PÁR ... I G A Z I ... MAGYAR RAPPET, AZTÁN GYERE UGATNI!

NEM MINDENKI ÉLETE LEHET OLYAN KIRÁLY MINT A TIÉD, HA NEKED AZ TETSZIK HOGY BIEBER EGY SZÁL F ASZBAN TÁNCIKÁL A SZÍNPADON, TESSÉK.

MÁSSZ ALÁ, BETÖMI A SZÁDAT, LEGALÁBB NEM FOGSZ ITT NYÁLADZANI!!

KÖSZÖNÖM

2013. dec. 31. 13:28
 26/33 anonim válasza:
pedig az, szar.
2014. ápr. 22. 17:44
 27/33 anonim válasza:
Cigányozásaal tényleg csak finoman mert apám is cigány én is félig az vagyok mégis tudunk normálisan beszélni anyázás nélkül. Attól hogy a többség erre nem képes nem kell mindenkit ilyennek gondolni. Nem szabad általánosítani.
2014. okt. 5. 08:43
 28/33 anonim válasza:
hát komolyan nem tudjátok mi a rap :D
2014. okt. 28. 21:20
 29/33 anonim ***** válasza:

'kedves' kérdező

amilyen alpári, lenéző, degradáló stílusban beszélsz a rappről mit vársz? hogy a fanok meghívnak téged egy teára és egy kakaós lekváros süteményre a Deák téri aluljáróban?

Busta egy undorító, senkiházi alja naplopó, álgengszter... divatmajom, de nem ez a hazai rap

https://www.youtube.com/watch?v=LavTEMfDm2k

Ezt hallgasd meg (de előre szólok, csapj fel hozzá enciklopédiát, mert nem fogod érteni)

De ha már lenézősködsz... fáj a kérdésed kifejtését olvasni. Két végletekig, értelmetlenül megtoldott mondatból áll. Legalább 6-szor raktam bele önkéntelenül egy pontot, csak hogy megértsem. Akkor már inkább káromkodnál

2015. jan. 1. 21:06
 30/33 anonim ***** válasza:

szóval nem, nem a hazai rap 95%a ami mit sem ér, csupán az az 5, amivel rendszeresen találkozol

de ha most azt mondom, hogy az Akkezdet Phiai már volt irodalom tétel érettségin, vagy ha azt mondom, hogy a Pilvaker gerincét is rapperek adták (azt a Pilvakert, ami szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott, íróktól is, s más irodalomkultúrában bentlévő emberektől), akkor eléggé csúnya dolog az az 5% miatt a maradék 95-öt megbélyegezni...

2015. jan. 1. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!